НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн може да скочи с над 2,000%, твърди венчър капиталист

февруари 28, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн може да скочи с над 2,000%, твърди венчър капиталист

Крис Бърниске, партньор в Placeholder прогнозира 2,200% печалба за Stacks (STX), проект на Биткойн със слаба конкуренция.

Крипто пазарът е пословично волатилен и непредсказуем. Въпреки това Крис Бърниски, партньор в компанията за рисков капитал Placeholder смело прогнозира, че един алткойн има потенциал да отбележи печалби от 2,200%.

Предистория на Stacks и Биткойн

Stacks (STX) е блокчейн проект, който работи за повишаване на полезността на Биткойн. Докато екосистемата от втори слой (L2) на Етериум привлича нови капитали и интерес, Биткойн остава назад поради убеждението, че блокчейнът не може да бъде програмиран.

Въпреки това Бърниски смята, че екосистемата от втори слой на Биткойн скоро може да получи своя “бляскав момент”, което може да бъде от голяма полза за STX.

STX срещу Етериум

Бърниски отбеляза, че тъй като хората са се отказали от програмируемостта на Биткойн, STX има слаба конкуренция, докато конкуренцията при втори слой на Етериум е голяма.

Най-големият L2 протокол на Етериум е MATIC, който има мрежова стойност от $12.4 милиарда или 6,4% от мрежовата стойност на ETH. Тази на Stacks е $1.36 милиарда или 0,28% от стойността на мрежата на BTC.

Потенциални печалби за STX

Според Бърниски, ако STX се преоцени, за да се изравни с относителната оценка на MATIC спрямо нейния първи слой, това би означавало ~23-кратно увеличение, което дори не отчита поскъпването на Биткойн. Съдейки по това – STX може да отчете печалба от 2,200%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Криптовалутата е на ръба на значителен подем – InvestAnswers


Други криптоактиви, които представляват интерес

В допълнение към STX, Бурниске избри и няколко други криптоактива, които намира за интересни, включително Dogecoin (DOGE), Toncoin (TON), Lido DAO (LDO), Internet Computer (ICP), Algorand (ALGO), Flow (FLOW), Decentraland (MANA) и Axie Infinity (AXS).

Заключение

Макар че крипто пазарът е силно непредсказуем и волатилен, прогнозата на Бърниске за STX, която потенциално може да доведе до печалби от 2,200% е смела.

Освен това неговите прозрения за текущото състояние на екосистемата на втория слой на Биткойн и конкуренцията между L2 на Етериум осигуряват ценен контекст за разбирането на потенциала на STX на настоящия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене