НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Криптовалутата е на ръба на значителен подем – InvestAnswers

февруари 27, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Криптовалутата е на ръба на значителен подем – InvestAnswers

Според популярен крипто анализатор за Биткойн е налице значителна дългосрочна бича тенденция, както демонстрира важна графика.

В неотдавнашно видео водещият на InvestAnswers обясни на своите абонати в YouTube, че броят на потребителите, свързани помежду си чрез Биткойн, е ясна индикация, че цифровата валута в крайна сметка ще претърпи значителен ръст.

Анализаторът се позова на закона на Меткалф, който гласи, че стойността на една комуникационна мрежа е пропорционална на квадрата на броя на свързаните с нея потребители.

Той твърди, че броят на дневните активни потребители, адресите и мрежовият ефект обясняват приблизително 83-84% от цените на Биткойн и Етериум.

glassnode

Анализаторът обаче посочи, че една графика в частност показва пределно ясно какво ще се случи с цената на Биткойн в дългосрочен план, като се основава на солидна математика, а не само на надежда.

Анализаторът подчерта, че предлагането на токени на Биткойн намалява, което в комбинация с нарастващото търсене неизбежно ще доведе до значително увеличение на цената на BTC.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Какво да очакваме в следващите месеци?


Той отбеляза, че количеството Биткойн, което може да бъде закупено, постепенно намалява и то става все по-оскъдно. Анализаторът прогнозира, че докато протоколът на най-голямата криптовалута оцелее, броят на промените във веригата ще продължи да се увеличава. Това в крайна сметка ще доведе до намаляване на предлагането и увеличаване на търсенето, което ще доведе до значително повишаване на цената.

Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация в момента се търгува около $23,500, като през последните 24 часа отбеляза ръст от малко над 1%. Като цяло прозренията и прогнозите на анализатора предоставят подробна и оптимистична перспектива за бъдещето на Биткойн, като отчитат ефектите на търсенето и предлагането, както и мрежовите ефекти върху цената на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще направи голяма крачка през 2023 г. – според Бенджамин Коуен

Бенджамин Коуен, популярен крипто аналитик, наскоро сподели мислите си за бъдещите движения на цената на Биткойн в нова стратегическа сесия със съорганизатора на Altcoin Daily, Остин Арнолд.

март 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн: Вижда се светло бъдеще за криптовалутата – Galaxy Digital

Galaxy Digital сподели публикация в блога си, в която подчертава, че на хоризонта се задава голямо бичо събитие за Биткойн.

март 24, 2023 15:30 3 мин. четене

Биткойн осигурява сигурно убежище за инвеститорите – InvestAnswers

Според стратег в областта на криптовалутите – анонимния водещ на InvestAnswers – Биткойн, водещата криптовалута, в момента преживява най-добрата си маркетингова кампания в историята.

март 24, 2023 10:00 2 мин. четене

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене