Алткойни Новини

Етериум, Кардано, Солана, Лайткойн, XRP са сред най-популярните алткойни. Биткойн е първата децентрализирана криптовалута. Всяка следваща такава валута се обозначава с наименованието “алткойн” или с други думи алтернативна криптовалута.

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Предвижда се рязък скок на Биткойн и този нов алткойн, ето защо

В момента крипто пазарът преживява кратък спад след съдебното дело, заведено срещу Binance и Coinbase. Пазарните експерти обясниха, че низходящият тренд ще бъде краткотраен, заявявайки, че Биткойн и един нов алткойн са подготвени за скок на цените. 

юни 8, 2023 16:01 3 мин. четене

Струва ли си Шиба Ину и Dogecoin да се интегрират с тази топ AI криптовалута? 

Крипто манията повлия за появата на различни иновации, като например меме монети, които предизвикаха интереса на различни инвестиционни гурута.

юни 8, 2023 16:00 3 мин. четене

Aзиатският пазар полудява по меме криптовалутите, $CHINA скочи с 40,000%, $WSM е наред

Собственикът на най-голямата крипто борса в света Binance – Чанпен Джао (или както го знаем всички, CZ), написа в Twitter, че за първи път китайската централна телевизия (CCTV) отрази крипто пазара.

юни 8, 2023 8:50 4 мин. четене