За нас

Добре дошли! Ние сме CryptoDnes – най-голямата медия посветена на крипто и блокчейн сферата на български език! Нашата мисия е да подпомагаме развитието на българската крипто и блокчейн екосистема и общност като ви предоставяме всички актуални новини, развития и събития от сферата на едно място.

Проектът ни стартира едва през 2018 г. по време на суровата “крипто зима”, въпреки която ние успяхме да изградим една стабилна общност от читатели и крипто ентусиасти чрез постоянство и отдаденост на мисията ни. От създаването ни до сегашна дата ние се придържаме към ценностите ни за високо качество и интегритет на съдържание както и нулева толерантност към измами и схеми, които биха могли да подложат на риск нашите читатели. Сега CryptoDnes.bg цели да разраства своето портфолио от дейности и направления на работа както онлайн така и във физическото пространство.

Ние винаги сме отворени за въпроси, коментари, обратна връзка или просто да се запознаем с членове на нашата общност. Моля, чувствайте се добре дошли да се свържете с нас по мейл или през някой от нашите социални канали: