НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е стигнал дъно – справедливата му цена е $40,000

август 3, 2022 20:42 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е стигнал дъно – справедливата му цена е $40,000

Възстановяването на крипто пазарите, задвижено от Биткойн накара някои хора от пространството да споделят виждането си за движението на цените на водещия цифров актив.

Антъни Скарамучи, основател в компанията за управление на инвестиции SkyBridge Capital, смята, че най-лошото от мечия пазар вече е минало. 

Основателят и управляващ партньор на SkyBridge изрази мнението си в интервю с Франсис Юе от MarketWatch, че е възможно Биткойн да спадне, но все пак не смята, че ще падне под дъното, което беше достигнато за този цикъл (около $17,500).

Според нашите показатели за справедлива пазарна стойност, основани на приемането, размера на портфейла, случаите на използване, растежа на портфейлите, смятаме, че справедливата пазарна стойност на Биткойн в момента е около $40,000.

След шокиращия срив на екосистемата Terra (LUNA), кредитора Celsius, брокерската фирма Voyager Digital и хедж фонда Three Arrows Capital (3AC), Скарамучи подчерта следното:

Смятаме, че ливъриджът е напуснал системата.

Въпреки това той не смята, че цената на най-голямата криптовалута ще се покачи в близко бъдеще, като се има предвид липсата на апетит за рискови активи и фактът, че „това са волатилни активи„, поради което „хората трябва да гледат на тези активи в перспектива от четири до пет години„.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Robinhood бяха глобени $30 милиона


Междувременно според Скарамучи тегленията във фонда Legion Strategies на Skybridge остават замразени. Фирмата е предприела този ход, за да запази състава на фонда непроменен, след като Morgan Stanley даде препоръка за продажба на фонда, от който около 20% са в частни инвестиции, каза Скарамучи.

Не мога да пусна всички точно в тази секунда, докато не успея да постигна подходяща справедливост и баланс във фонда.

Около 18% от фонда са били в инвестиции, свързани с криптовалути, включително Биткойн и частни инвестиции в крипто компании, твърди Скарамучи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Tesla продължавa да държи 9,720 BTC въпреки трудната 2022 г.

Производителят на електромобили Tesla продължава да държи приблизително 9,720 Биткойна (BTC), губейки $34 милиона от инвестицията си поради спада на цените към края на 2022 г.

януари 26, 2023 17:00 2 мин. четене