НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е стигнал дъно – справедливата му цена е $40,000

август 3, 2022 20:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е стигнал дъно – справедливата му цена е $40,000

Възстановяването на крипто пазарите, задвижено от Биткойн накара някои хора от пространството да споделят виждането си за движението на цените на водещия цифров актив.

Антъни Скарамучи, основател в компанията за управление на инвестиции SkyBridge Capital, смята, че най-лошото от мечия пазар вече е минало. 

Основателят и управляващ партньор на SkyBridge изрази мнението си в интервю с Франсис Юе от MarketWatch, че е възможно Биткойн да спадне, но все пак не смята, че ще падне под дъното, което беше достигнато за този цикъл (около $17,500).

Според нашите показатели за справедлива пазарна стойност, основани на приемането, размера на портфейла, случаите на използване, растежа на портфейлите, смятаме, че справедливата пазарна стойност на Биткойн в момента е около $40,000.

След шокиращия срив на екосистемата Terra (LUNA), кредитора Celsius, брокерската фирма Voyager Digital и хедж фонда Three Arrows Capital (3AC), Скарамучи подчерта следното:

Смятаме, че ливъриджът е напуснал системата.

Въпреки това той не смята, че цената на най-голямата криптовалута ще се покачи в близко бъдеще, като се има предвид липсата на апетит за рискови активи и фактът, че „това са волатилни активи„, поради което „хората трябва да гледат на тези активи в перспектива от четири до пет години„.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Robinhood бяха глобени $30 милиона


Междувременно според Скарамучи тегленията във фонда Legion Strategies на Skybridge остават замразени. Фирмата е предприела този ход, за да запази състава на фонда непроменен, след като Morgan Stanley даде препоръка за продажба на фонда, от който около 20% са в частни инвестиции, каза Скарамучи.

Не мога да пусна всички точно в тази секунда, докато не успея да постигна подходяща справедливост и баланс във фонда.

Около 18% от фонда са били в инвестиции, свързани с криптовалути, включително Биткойн и частни инвестиции в крипто компании, твърди Скарамучи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене