НАЧАЛО Други

Ето колко криптовалути държи Binance според последния си доклад

07.02.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето колко криптовалути държи Binance според последния си доклад

Binance, водещата борса за криптовалути в световен мащаб, въведе нов механизъм за доказателство за резерви, който има за цел да възстанови доверието на инвеститорите след внезапния фалит на FTX.

В съответствие със своя ангажимент за прозрачност Binance наскоро представи своя 15-ия си отчет за резервите, разкривайки подробности за своите авоари.

Докладът обхваща разнообразни активи, включително Биткойн (BTC), USDT, Етериум (ETH), BNB, Solana (SOL), FDUSD, XRP, USDC, TUSD, Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC), Polkadot (DOT), Chainlink (LINK), SHIB, Arbitrum (ARB), Лайткойн (LTC), Optimism (OP), Chiliz (CHZ), UNI, Aptos (APT), GRT и други.

Докладът разкрива забележително нарастване на наличностите от Биткойн на потребителите, които са се увеличили до 594,689 BTC, отбелязвайки 3.27% ръст, равняващо се на 18,836 BTC, в сравнение с предходния месец. Освен това активите на USDT отбелязаха 5.68% увеличение, достигайки $17.8 милиарда.

Притежаваните ETH отбелязаха 4% увеличение, достигайки 4.16 милиона сред потребителите.

Притежаваните от потребителите BNB обаче отбелязаха лек спад, като намаляха със 162,116 BNB, което се изразява в 0.51% намаление, достигайки общо 31.83 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

3 акции от портфолиото на милиардера Уорън Бъфет, които да следите

Уорън Бъфет, известната фигура в сферата на фондовите пазари, не се нуждае от представяне. Той е широко известен със своя значителен и разнообразен инвестиционен портфейл, който включва различни акции.

05.03.2024 9:00 2 мин. четене

БРИКС ще задмине Запада по икономическа сила според президента на Русия

По време на неотдавнашна реч пред Федералното събрание на Русия президента Владимир Путин изтъкна една забележителна тенденция.

05.03.2024 8:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.