НАЧАЛО Алткойни

Алткойни може да загубят около $60 милиарда пазарна капитализация – ето защо

септември 2, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойни може да загубят около $60 милиарда пазарна капитализация – ето защо

Известен крипто анализатор предупреди, че колективната пазарна капитализация на алткойните може да претърпи значителен спад от около $60 милиарда.

В неотдавнашен видеоклип, адресиран към аудиторията му в YouTube, Николас Мертен, известен като водещ на DataDash, предположи, че пазарът на алткойни в момента показва мечи тренд. Той отбеляза, че неотдавнашните отскоци на цените не са успели да установят по-високи върхове, което показва запазване на низходящия тренд.

Мертен посочи, че алткойните са формирали четвърти пореден по-нисък връх от май насам, което потенциално сигнализира за връщане към пазарна капитализация от около $150 милиарда до октомври. Тази прогноза предполага значително намаление от около $60 милиарда за алткойните, което се изразява в корекция от над 25%, дори и след предишните спадове в оценките им.

За да подкрепи анализа си, Мертен изтъкна представянето на Етериум (ETH). Въпреки положителните развития в екосистемата на ETH, включително прилагането нa (EIP)-1559 и оптимизма около ETH 2, цената на най-големият алткойн не успя да пробие границата от $2,000.

Мертен смята, че ако купувачите не се намесят скоро и цената падне под формацията на възходящия триъгълник, това би означавало, че е налице едногодишен бичи модел, при който ентусиазмът на купувачите е намалял.

Освен това Мертен сподели намерението си да обмисли възможността за шортване на Биткойн (BTC) с оглед на преобладаващите пазарни условия. Той смята, че цената на Биткойн потенциално може да се потопи под 200-седмичната експоненциална пълзяща средна (ЕМА), което е мечи сигнал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.