НАЧАЛО Алткойни

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

23.04.2024 13:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

Altcoin Sherpa посочи Wormhole (W), Omni Network (OMNI) и TNSR, токенът за управление на Tensor, като проекти със значителен потенциал за растеж, въпреки че стартират по време на предизвикателни пазарни условия.

Altcoin Sherpa предполага, че тези монети, особено Wormhole, могат да претърпят значителни печалби в близко бъдеще. Експертът обаче съветва да се подхожда към тях по-скоро като към спот сделки, отколкото като към дългосрочни инвестиции.

Въпреки оптимизма си за алткойните, Altcoin Sherpa изрази предпазливост по отношение на Биткойн (BTC), отбелязвайки несигурната му позиция в рамките на търговския диапазон на четиричасовата графика.

Той препоръча да не се променят активните позиции в BTC и да се избягват сделки в близост до нивото на 0.5 Фиб. корекция и четиричасовата 200 експоненциална пълзяща средна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.