НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

11.05.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

Вчерашният скок на цената на Avalanche (AVAX) до малко под $36 отново разпали спекулациите за потенциалното достигане на цена от $100. Към момента на писане на статията обаче алткойнът се търгува на $33.80 и бележи спад от 6% през последните 24 часа.

Въпреки този вчерашен подем AVAX все още е далече от предишния си връх при $61.90, достигнат през март. Въпреки това няколко ключови показателя предполагат възможността за продължаване на възходящия импулс. Един такъв индикатор е Funding Rate, който представлява цената за поддържане на отворена позиция на пазара на деривати. Понастоящем отрицателният Funding Rate сочи, че шорт позициите плащат на лонг позициите, което предполага бичи настроения сред трейдърите.

Макар че шортовете са агресивни, липсата на възнаграждения за техните позиции в съчетание с повишаване на цената показва агресивни покупки от страна на купувачите на спот пазара, което потенциално благоприятства бичата перспектива на AVAX. Ако тази тенденция се запази, криптовалутата може да се стреми да надхвърли $40 в краткосрочен план.

Показателите на индекса на паричните потоци (Money Flow Index – MFI) също отбелязаха повишение, което индикира приток на капитали към Avalanche. Устойчивото нарастване на MFI, съчетано с поддържането на ликвидност от страна на трейдърите в AVAX, може да доведе до по-нататъшно поскъпване на цената.

Освен това се наблюдава подкрепа на ниво $32.77, което предполага бичи настроения сред инвеститорите. Тази тенденция може да доведе до насочване на AVAX към съпротивата от $60 в средносрочен план, с потенциал за изтласкване към трицифрени нива в бъдеще, макар и вероятно в рамките на няколко месеца, а не седмици.

Данните за открития интерес (OI) от Coinglass показват леко увеличение, което предполага, че трейдърите добавят повече позиции, за да се възползват от ценовите движения, което допълнително подкрепя бичите настроения около AVAX.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.