НАЧАЛО Алткойни

Binance добавя нова криптовалута към платформата си за търговия

11.05.2024 23:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя нова криптовалута към платформата си за търговия

Binance, една от водещите световни борси за криптовалути, разкри планове за въвеждане на възможности за търговия с нов алткойн.

Борсата възнамерява да интегрира поддръжка за NOT, дигитален токен, свързан с широко популярната игра Notcoin, чрез своята платформа Launchpool. Тази платформа позволява на потребителите да стейкват своите монети, за да придобият нови дигитални активи.

От 13 до 16 май потребителите на Binance ще имат възможността да стейкват своите BNB токени (родния актив на борсата), както и стабилната монета First Digital USD (FDUSD) в определени пулове, за да печелят NOT токени.

На 16 май Binance има за цел официално да включи NOT в своята платформа, макар и с предпазна мярка. Борсата ще сложи “seed tag” на NOT, практика, която обикновенно се използва за проекти с по-ниска ликвидност и потенциално по-висока волатилност в сравнение с други токени на борсата.

За да търгуват активи, маркирани с подобен seed tag, Binance задължава потребителите да се подлагат на периодични тестове на всеки 90 дни, за да се уверят, че разбират свързаните рискове.

Няколко други известни борси за криптовалута, включително Bitfinex, OKX и Bybit, също обявиха намерението си да поддържат NOT.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.