НАЧАЛО Алткойни

Важно съобщение за меме криптовалутата Shiba Inu (SHIB)

26.04.2024 11:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Важно съобщение за меме криптовалутата Shiba Inu (SHIB)

Екосистемата Shiba Inu (SHIB) наскоро направи важно съобщение чрез X (бившия Twitter), разкривайки планове за голямо надграждане на своята платформа за мемe монети.

По-конкретно, проектът разкри, че неговата блокчейн мрежа от втори слой, Shibarium, е подложена на значителна ревизия, планирана за пускане в близко бъдеще.

Членовете на SHIBARMY бяха информирани, че предстоящият хард форк е планиран да бъде активиран на 2 май. Освен това, платформата описва набор от нови функции, които ще дебютират заедно с актуализацията, с акцент върху подобряването на потребителското изживяване и овластяването на общността от новатори и разработчици.

Пазарът на меме монети се очерта като важен сектор в пейзажа на дигиталните активи, набирайки забележителна популярност в последно време. На фона на нарастването нас популярността на алткойните, Shiba Inu (SHIB) запази видна позиция в тази ниша.

Сега екосистемата SHIB е готова да напредне значително с предстоящото надграждане. Тази надстройка на Shibarium се очаква да въведе набор от подобрения в мрежата.

В съобщението си Shiba Inu подчерта, че предстоящият хард форк ще отключи разширени възможности в рамките на блокчейна, рационализирайки ангажираността на Shibarium отвъд просто техническите корекции. Разработчиците подчертаха опростяването на потребителското взаимодействие със Shibarium като ключова цел на надстройката.

Планирано за 2 май, надграждането обещава по-бързо време за обработка на блокове и по-голяма предвидимост на таксите за транзакции, отразявайки приноса от SHIBARMY, насочен към подобряване на използваемостта и производителността на платформата.

Shibarium отдавна служи като крайъгълен камък в развиващата се екосистема и полезност на SHIB, като тези актуализации играят жизненоважна роля в оптимизирането на мрежата за нейната разширяваща се потребителска база.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.