НАЧАЛО Алткойни

Solana претърпя последната си корекция за този цикъл според анализатор

08.05.2024 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana претърпя последната си корекция за този цикъл според анализатор

Познат крипто търговец, известен с псевдонима Inmortal, направи някои смели прогнози за Solana (SOL) и още няколко алткойна.

Inmortal предполага, че SOL наскоро е преживяла последната си значителна корекция за този пазарен цикъл. Той твърди, че биковете на SOL успешно са защитили нивата на подкрепа около $120, което показва потенциална повратна точка в ценовата ѝ траектория.

Споделяйки графика, Inmortal прогнозира, че SOL сега е подготвен за рали към нов връх за 2024 г.

В допълнение към SOL, Inmortal очаква положителни движения при три криптовалути, вдъхновени от мемета. Той се фокусира по-специално върху Floki (FLOKI), отбелязвайки бичите ѝ признаци след повторното тестване на 200-дневната пълзяща средна (МА) на осемчасовата графика и възвръщането на подкрепата при $0.00015.

Inmortal очаква FLOKI да преживее спад до приблизително $0.00017, преди да се покачи до $0.00025 до края на месеца. Анализаторът предполага корелация между представянето на SOL и това на меме монети като FLOKI, DOGE и PEPE.

Друга криптовалута, която привлича вниманието на Inmortal, е Seedify.Fund (SFUND) – платформа, специализирана в проекти за блокчейн игри. Inmortal наблюдава, че SFUND се консолидира около нивото от $2.60, подчертавайки значителна фаза на натрупване, продължаваща 578 дни.

Въз основа на своя анализ Inmortal прогнозира, че SFUND може да нарасне до $6 през следващите месеци, което показва потенциална възможност за значителни печалби.

В обобщение, прогнозите на Inmortal предоставят оптимистична перспектива за SOL и избрани алткойни, подкрепена от технически анализ и пазарни наблюдения, споделени с многобройните му последователи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.