НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута скочи с 90% за няколко дни – ето защо

26.04.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута скочи с 90% за няколко дни – ето защо

Меме криптовалута, базирана на Solana (SOL), почти удвои стойността си само дни след като общността му гласува да изгори значителна част от предлагането.

В съобщение в X, децентрализираната автономна организация (DAO) зад меме токена Bonk (BONK) разкри, че е одобрила предложение за намаляване на предлагането на токена с милиарди.

Подкрепеното от общността предложение за изгаряне на 278,393,137,215 милиарда BONK токена получи огромна подкрепа с 99.9% от гласовете „за“.

Първоначално предложен на 17 април, планът има за цел да увеличи стойността на меме койна чрез намаляване на предлагането му.

DAO възнамерява да изгори всички BONK токени, съхранявани в неговата хазна, които са натрупани чрез споразумение за споделяне на приходите с BONKBot, базиран на Telegram бот за търговия, стартиран в края на 2023 г.

Чрез намаляване на общото предлагане на BONK чрез изгаряне, DAO има за цел да повиши стойността на токена, привеждайки се в съответствие с желанието на общността за съответно изгаряне от DAO, за да съответства на текущото изгаряне, извършвано от BONKBot.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.