НАЧАЛО Биткойн

Китове местят над $700 милиона в криптовалути – накъде отиват средствата?

септември 2, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китове местят над $700 милиона в криптовалути – накъде отиват средствата?

Заможните инвеститори в криптовалути в момента извършват значителни трансфери на дигитални активи, като внасят и теглят пари от централизирани крипто борси, тъй като Биткойн спадна под прага от $26,000.

Последните данни, предоставени от Whale Alert, платформа, която следи дейностите на китовете на крипто пазара, разкриват, че трейдърите с висока нетна стойност бързо са прехвърлили повече от $730 милиона в активи, обхващащи Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и XRP. По-голямата част от тези прехвърляния включват движения към и от добре познати крипто платформи като Binance, Coinbase и Kraken.

Транзакциите с Биткойн възлизат на приблизително $458 милиона, като двете най-забележителни транзакции са от неизвестен портфейл към друг, след което са прехвърлени на Bitfinex – стойността на транзакциите възлиза на 4,000 BTC всяка (около $104 милиона при всяко прехвърляне).

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $25,851, което отразява спад от 4.8% в рамките на последните 24 часа.

Обръщайки внимание на XRP, дигиталният актив, свързан с платежната инфраструктура на Ripple Labs, Whale Alert регистрира трансфери на обща стойност около $240 милиона. По-значителните трансфери включват $15.1 милиона прехвърлени от неизвестен портфейл към Bitstamp, $10.6 милиона от неизвестен портфейл към Binance и невероятните $214.3 милиона, прехвърлени между анонимни портфейли.

Към момента на писане на статията XRP се търгува на цена от $0.50, което представлява спад от 2.89% през последния ден.

И накрая, Whale Alert идентифицира значителен трансфер от Етериум кит, който прехвърли 21,240 ETH, на стойност $34.9 милиона от неизвестен портфейл към Coinbase.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,631, което отразява спад от 3% в рамките на деня.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Все по-големи шансове за одобрение на Биткойн ETF – ще даде ли SEC зелена светлина?

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе безпрецедентна стъпка, която увеличи надеждите за одобрение на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF).

октомври 3, 2023 6:00 2 мин. четене

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.