НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 перспективни криптовалути, подходящи за 2023 година

януари 3, 2023 19:08 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 перспективни криптовалути, подходящи за 2023 година

Най-добрите криптовалути с перспектива за бъдещето са атрактивна инвестиция за всеки участник на пазара. Ще разгледаме топ 5 на криптовалутите с голям потенциал за развитие.

Блокчейн технологията промени възприятието на много хора за финансовите пазари. Много нови възможности бяха създадени посредством този метод за съхранение на информация.

С всяка изминала година ставаме свидетели на множество атрактивни и творчески проекти, запълващи почти всяка ниша на пазара. Все пак, много мултимилионни индустрии разполагат с огромно поле за изява и именно заради това някои проекти се насочват именно към тях.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В тази статия ще разгледаме топ 5 криптовалути с перспективно бъдеще, които потребителите могат да разгледат през идната 2023 година.

Дългосрочна инвестиция в криптовалути

С навлизането на криптовалутите в онлайн пространството и с развитието на отделните платформи за търговия, инвестицията в тях стана по-сложна. Все пак, мнозина продължават да разчитат на дългосрочната инвестиция като главен метод за участие на пазара.

Предимствата на подобен тип инвестиране на финансовите пазари са няколко, като главните са свързани с психологията на всеки участник. Дългосрочната инвестиция не подбужда към непрестанно търгуване, което само по себе си да води до големи комисионни. В допълнение към това, всеки участник на пазара може спокойно да анализира портфолиото си и при нужда да го диверсифицира.

Анализ на топ 5 криптовалути с перспективно бъдеще, които си струва да разгледате през 2023 година

Криптовалутите са сред най-волатилните активи на финансовите пазари, което ги прави доста рискова инвестиция. Все пак, някои от тях разполагат с голям потенциал, като ги чака перспективно бъдеще при добро стечение на обстоятелствата. В следващите няколко реда ще разгледаме обещаващи криптовалути, подходящи за ранна инвестиция през 2023 година.

FightOut

FightOut е нов крипто проект, който се опитва да образова хората относно важността на ежедневната физическа активност. Екипът разработва мобилно приложение, което ще върши функцията на Move-to-Earn продукт, като ще дава възможност на всеки да печели награди посредством неговите резултати.

FightOut попада сред основните криптовалути с перспективно бъдеще поради факта, че умело комбинира Web 2.0 с Web 3.0 пространството. В допълнение на това, екипът ще създаде метавселена – място, където потребителите ще показват своите аватари, изградени въз основа на техния прогрес и ще се съревновават един с друг.

Проектът е в първия етап на предварителната си продажба, като един $FGHT токен може да бъде закупен срещу $0.01665002. Токенът може да бъде използван по няколко начина, като главните са свързани с плащания на месечни абонаменти и уроци при специалисти, както и със стейкване в платформата на FightOut.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е вторият проект на екипа на Learn 2 Trade, които успяха да съберат малко над 70,000 потребители в платформата си. С новия си продукт, те ще се опитат да надградят основите, положени в Learn 2 Trade, като ще предлагат статистически и технически анализи, базирани на исторически тенденции и моментното състояние на пазара.

Абониралите се потребители ще могат да получават ежедневни сигнали, свързани с крипто търговия. Целта на Dash 2 Trade е да предпази клиентите си от сривове като този на FTX, като в същото време се стреми да намери проекти с потенциал.

Проектът събра над $12.5 милиона в инвестиции от самото начало на предварителната си продажба. Това неминуемо показва големия интерес на потребителите, които търсят нови опции за справяне с волатилния и нестабилен пазар.

d2t

C+ Charge

C+ Charge постепенно си проправя пътя в света на електрическите автомобили. Платформата предлага нови методи за плащане по време на зареждане, като потребителите ще могат да използват токена CCHG по много предполагаемо ползотворни начини.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Предварителната продажба е в разгара си, като всеки може да закупи токена срещу $0.013. Впоследствие, цената му ще се покачи до $0.0165 по време на втория етап от продажбата, което допълнително може да стимулира инвеститорите.

С+ Charge предлага нови възможности на потребителите си, като те могат да проследяват не само наличните станции за зареждане, но при желание могат да получат дори и техническа диагностика. Компанията ще се опита да създаде и NFT-та, като потребителите ще могат да се сдобият с тях посредством въглеродните кредити.

Calvaria

Calvaria представлява игра на карти от ново поколение, която ще награждава най-добрите си играчи с $RIA токени. Една от функциите на токена е да бъде използван за стейкване, като по този начин потребителите ще могат да печелят на месечна база.

calvaria

Към момента на писане на статията, Calvaria е в петия етап от предварителната си продажба. Последователите на проекта могат да се сдобият с 30.77 $RIA токени срещу един щатски долар. В допълнение на това, от началото на продажбата са събрани малко над $2.6 милиона в инвестиции.

calvaria

Очаква се Calvaria да постъпи на пазара съвсем скоро, което неминуемо ще е преломна точка за самия проект. Разработчиците на играта “Dules of Eternity” смятат, че комбинацията от платена и безплатна версия ще привлече още повече клиенти, които да участват в битките.

calvaria

RobotEra

RobotEra също попада в списъка с перспективни криптовалути за 2023 година. Компанията предлага Play-to-Earn игра, чиято цел е да развие креативността ни посредством умело използване на виртуална и обогатена реалност.

Играчите в платформата ще влязат в ролята на робот, който трябва да възстанови разрушената планета TARO. $TARO токенът пък ще може да бъде стейкнат от всеки, който го притежава и е част от метавселената на проекта. Динамичните 3D дизайни допълнително добавят стойност на проекта.

RobotEra се намира все още в начален етап от предварителната си продажба, като един TARO токен може да бъде закупен за $0.020. В допълнение на това, проектът е набрал почти $30 милиона в първоначални инвестиции.

Заключение

Мнозина играчи на финансовите пазари не са склонни да поемат рискове предвид напрегната обстановка покрай срива на FTX. Но това вероятно е преходен етап на пазара и някои инвеститори ще успеят да се възползват от създалата се ситуация.

Всяка една от 5-те криптовалути, които разгледахме, има неразгърнат потенциал. Проектите са разположени в различни ниши, което предлага възможности за инвеститори с различни интереси.

Въпроси и Отговори

Заслужава ли си да инвестираме в предварителни продажби?

Предварителните продажби предлагат отстъпки на потребителите си, като токените могат да бъдат закупени на промоционална цена. Всяка ранна инвестиция предразполага към големи печалби, но в същото време е доста рисков ход.

Защо да инвестираме дългосрочно на пазара?

Дългосрочната инвестиция е често по-предпочитания метод на инвестиране, тъй като потребителите не биват таксувани с големи комисионни поради активна търговия. Исторически погледнато, стойността на много активи нараства с течение на времето, като това елиминира нуждата от дневната промяна в портфолиото.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене