НАЧАЛО Алткойни

Как да закупите Calvaria крипто токен – Как да стартирате?

ноември 2, 2022 13:37 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да закупите Calvaria крипто токен – Как да стартирате?

Calvaria е една от обещаващите крипто игри, а нейният токен RIA вече стана хит сред инвеститорите. Вижте как можете да спечелите и вие.

Как да закупите Calvaria крипто токен – Ръководство за начинаещи 

Преди време геймингът беше начин човек да се забавлява. Web 3.0 обаче фундаментално промени из основи това. Calvaria: Duels of Eternity e нова крипто игра, която е разработенa по модела play-to-earn (P2E), а състезателите могат да създават свои тестета с карти за игра и да предизвикват други играчи. 

Основна информация за Calvaria крипто токен

  • Calvaria: Duels of Eternity е P2E крипто игра, в която различни играчи се състезават помежду си и могат да участват в турнири.
  • Проектът на играта включва NFT карти, токенa RIA, както и награден фонд.
  • Към този момент тече предварителна продажба на RIA токена и ранните инвеститори имат шанс да се възползват от тази възможност.
  • Напълно децентрализирана игра – развитието се определя от инвеститорите в нея.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как да купя RIA токен?

За да функционира и да се развива Calvaria, е необходимо закупуването на нейния собствен токен RIA, който движи цялата екосистема около P2E играта. Наличието на криптовалутата ви позволява да купувате NFT бойни карти, но освен това ви дава право на глас, както и участие в развитието на проекта.

Стъпка 1: Задайте крипто портфейл

За да можете да се сдобиете с RIA токени от предварителната продажба, трябва да си създадете крипто портфейл, който работи успешно на Етериум блокчейна. Coinbase Wallet, Exodus и Crypto.com са добри портфейли, но ние бихме препоръчали MetaMask.

Стъпка 2: Добавете ETH или USDT

Ако желаете да се включите в предварителната продажба на Calvaria, трябва да го направите, като закупите Етериум (ETH) или Tether (USDT). Можете да използвате и своята кредитна/дебитна карта, за да закупите ETH.

Стъпка 3: Свържете портфейла

Когато имате количеството, което желаете в своя крипто портфейл, можете да го свържете с уебсайта на Calvaria.io. Всичко става в рамките на 30 секунди. За целта натиснете “Connect Wallet” и посочeте точния портфейл (ако имате повече от един).

Стъпка 4: Купете RIA токени

След като свържете успешно портфейла си, можете да закупите RIA токени. Минималното количество е 1000, което при сегашната цена (1 USDT = 100 RIA) е около $10. След като натиснете “Buy” (“Купи”), ще трябва да потвърдите транзакцията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Стъпка 5: Заявете своите токени

При приключване на етапите на предварителна продажба, вие ще можете да заявите токените и да разполагате с тях. Към момента на писане на статията, повече от половината от токените от предварителната продажба са изкупени.

Какво е Calvaria?

Calvaria: Duels of Eternity е крипто игра от типа P2E, в която играчите могат да се състезават, като събират NFT бойни карти и се изправят един срещу друг.

Всяка карта представлява 3D герой, който има уникални характеристики и различна история. Платформата разполага с пазар, на който играчите могат да търгуват своите NFT карти и да сглобят по-силно тесте. По този начин те увеличават шансовете си за победа и за по-големи награди.

RIA токен

Крипто токенът RIA е основа на цялата икономика на играта. Токените ще се раздават на печелившите играчи в дуелите. После тези RIA токени ще могат да се използват за покупка на нови NFT бойни карти, с които състезателите ще могат да вземат предимство при следващи битки с други играчи.

Защо да купитe Calvaria крипто токен?

RIA се очертава като една от криптовалутите с потенциал през 2022 г., тъй като проектът е интересен и определено има поле за развитие.. Но защо инвеститорите трябва да се замислят за проекта на Calvaria? Нека видим по-долу.

Потенциал за печелба от типа Play-to-earn

Това е тип P2E крипто игра, което означава, че колкото повече играчи се включват и печелят битки, толкова повече токени събират. Играчите могат да печелят RIA, като участват в битки един срещу друг, или чрез присъединяване към месечните турнири.

Препродажба на NFT

Препродажбата на NFT-та е доходоносен бизнес за много крипто инвеститори. Ако се включите в ранните фази на играта, вие можете да се сдобиете с редки и ценни NFT бойни карти, които можете да продадете скъпо на играчи, които искат да създадат силни колоди и да печелят дуели.

Възможност за пасивен доход

Стейкингът (или залагането) е една страхотна възможност да генерирате пасивен доход, без да полагате огромни усилия. Работи на принципа на депозита в банка, но потенциалните печалби са многократно по-големи.

Потенциал за повишаване на цената

Calvaria има страхотен потенциал като игра, защото е безплатна и всеки може да се присъедини по всяко време. Същевременно броят на RIA токените е фиксиран. В резултат на това, при силно представяне на играта, търсенето би могло да надмине многократно предлагането, което може да доведе до драстично повишаване на цените.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Цена на крипто токен Calvaria

Към момента, цената на 1000 RIA e около 10 долара, или около $0.01 за токен в периода на предварителни продажби. Първият етап на предварителната продажба планира да генерира $300,000 инвестиции, а в обръщение ще навлязат 30 милиона токена. В следващата фаза се очаква увеличение на цената с 33%.

Резюме на предварителната продажба

  • Стартова дата за предварителните продажби – 14 Октомври
  • Възможни начини за закупуване – ETH, USDT, карта (чрез Changelly)
  • Минимална инвестиция – 1,000 RIA (~$10)
  • Няма максимален праг на инвестиция
  • Верига – Етериум

Заключение

Calvaria е P2E крипто игра, която е от скоро на пазара. Тя позволява на състезателите да печелят RIA токени, като залагат своите токени, купуват NFT бойни карти от пазара на играта, или посредством инвестиция с цел последващи продажби.

Предварителната продажба е в ход, което дава шанс на инвеститори и играчи да купят токена RIA изгодно и да започнат да печелят.

Чeсто задавани въпроси

Къде и как да купя Calvaria?

Можете да закупите токени, като влезете в техния уебсайт Calvaria.io и свържете своя крипто портфейл с уебсайта. Можете да закупите RIA токени с ETH или USDT. 

Какво е общото предлагане на крипто токени RIA?

Общото предлагане на токени RIA е 1 милиард, като почти половината от първата фаза на предварителната продажба вече са изкупени от играчи и инвеститори.

Добра инвестиция ли е RIA?

RIA токенът изглежда ще даде много възможности за печалба. Ако сте инвеститор, вие можете да спечелите с препродажба или да стейкнете своите токени, за да печелите в дългосрочен план. Не на последно място, всяка спечелена битка в играта ви носи печалба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.