НАЧАЛО Алткойни

Как да купите най-новото крипто RobotEra – детайлно ръководство

18.11.2022 19:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купите най-новото крипто RobotEra – детайлно ръководство

Това ръководство обяснява как да купите криптовалута RobotEra, както и представя задълбочен анализ на токена и неговия ценови потенциал.

Как да купите най-новото крипто RobotEra – детайлно ръководство

RobotEra е нова криптовалута, който има за цел да създаде огромна метавселена. В нея потребителите ще могат да строят домове и да притежават земя, както и да играят.

В тази статия ще ви покажем как може да купите токените TARO на RobotEra на ниска цена от сайта на предварителната продажба. 

Най-важното за RobotEra 

Нека направим кратък преглед на проекта RobotEra:

  • TARO е нов крипто токен, базиран на мрежата Етериум, който има за цел да създаде своя собствена метавселена.
  • Инвеститорите ще могат да купуват и притежават виртуални недвижими имоти в този футуристичен свят.
  • Екосистемата се захранва от TARO – токен с код ERC-20. В тази метавселена той се използва за създаване на игри и преживявания.
  • Токенът е в предварителна продажба. Така че ранните инвеститори, могат да се възползват от ниска цена.

robotera


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как да купите най-новото крипто RobotErа – стъпка по стъпка

Инвеститорите могат да закупят токена на най-добрата възможна цена, преди той да бъде пуснат на борсите. Ето как да закупите токени RobotEra в предварителната продажба:

Стъпка 1 – осигурете си MetaMask портфейл

Инвеститорите се нуждаят от крипто портфейл, който поддържа мрежата на Етериум. Токените TARO могат да бъдат закупени с ETH или USDT.

MetaMask може да се използва както като мобилно приложение, така и като разширение за браузър. Повечето трейдъри избират второто, защото то им позволява да го използват и на компютъра си. След това настройте портфейла.

Стъпка 2 – закупете ETH или USDT

Можете да закупите TARO с ETH или USDT. Уверете се, че сте закупили нужното количество. Целият процес може да отнеме до няколко минути, включително процеса за KYC.

Стъпка 3 – прехвърлете ETH или USDT в портфейла

Прехвърлете ETH/USDT в портфейла на MetaMask, като копирате адреса на портфейла от главното табло. След това отидете на крипто борсата, където се намира вашата валута. Стартирайте изтеглянето и поставете адреса на портфейла на MetaMask. Процесът отнема до няколко минути, преди да потвърдите изтеглянето.

Стъпка 4 – свържете MetaMask портфейла с платформата на RobotEra

След всичко това отидете на уебсайта за предварителна продажба и свържете портфейла си. При свързването на вашия MetaMask към уебсайта на TARO ще получите известие, което е част от процедурата за сигурност.

Стъпка 5 – закупете RobotEra токени

Завършете поръчката, като изберете ETH или USDT като валута на плащане, след което въведете сумата на токените TARO, които ще купите.

Минималната сума е 1,000 токена, което означава, че минималната ви инвестиция е $20, въз основа на цената на токена от $0.020.

Eterium също има мрежови такси, които могат да достигнат до $20. След това платформата ще поиска още една оторизация, преди да прехвърли ETH/USDT. Трейдърите ще могат да заявят своите токени след приключване на предварителната продажба.

robotera

 

Какво всъщност е RobotEra?

Проектът има за цел да създаде футуристична метавселена с роботи, както подсказва и името му. Всеки потребител ще има аватар-робот. Има безкрайни възможности да персонализирате своя робот. Потребителите ще могат да купуват и парцели виртуална земя, чиято собственост се гарантира като NFT. Това са само малка част от безкрайните възможности на метавселената, които могат да бъдат постигнати без никакви познания по програмиране.

Няма централизиран орган, който да управлява тази метавселена. Собствениците на токени под формата на децентрализирана автономна организация (DAO) имат решаващата дума.

robo

 

TARO токен

Токенът TARO е валутата на метавселената Robotera. С него потребителите ще могат да закупят спътници-роботи, както и споменатите парцели. Също така ще може да се използва в магазина на метавселената.

robotera

 

Защо да купитe най-новото крипто RobotEra?

Тук ще обясним защо TARO би могъл да се окаже печеливш проект, и защо би било добре да се запознаете подробно с проекта. 

Шанс за ранните инвеститори в предварителната продажба

Въпреки крипто зимата, много предварителни продажби генерираха огромни приходи. Lucky Block и Tamadoge могат да послужат като чудесни примери, постигайки ръст след предварителната продажба от съответно 60 и 20 пъти.

Тези, които инвестират в TARO, биха могли да се надяват на добра възвръщаемост. Това се случва благодарение на кампанията за предварителна продажба, която предоставя възможно най-добрите цени.

Метавселената набира все по-голяма популярност

Експертите смятат, че самата концепция за метавселена може да струва повече от $10 трилиона в началото на следващото десетилетие.

Това прави инвестирането в метавселени ход, който си струва да се обмисли, особено с текущата предварителна продажба. 

Възможност за притежаване на активи в Метавселената

Една от най-вълнуващите характеристики на този проект е възможността за закупуване и притежаване на виртуален недвижим имот. Това е основна функция на TARO и е достъпна за всички бюджети.

През 2021 г. много недвижими имоти в метавселената бяха продадени за милиони долари не само на инвеститори, но и на известни личности. Това е добра демонстрация на потенциала на виртуалните недвижими имоти, особено когато са подкрепени с блокчейн и NFT.

robotera

Доходност

Метавселената на TARO предоставя широки възможности за получаване на доходи. Освен че може да продава NFT парцели на пазара, търговецът може да печели атрактивна APY чрез крипто залози и да продава билети за събитията, които организира. Друга възможност е да добива награди от случайни събития.

robotera

Прогноза за цената

Трудно е да се предвиди цената на която и да е криптовалута. Въпреки това RobotEra притежава обещаващи характеристики, които си заслужават, който биха могли да я направят успешна. През последните години много метавсeлeниски проекти генерираха добра възвръщаемост. Например Axie Infinity беше оценен на $0.18, но около година и половина по-късно достигна исторически максимум от $153.

Как да купя най-новото крипто RobotEra – Обобщение

В този преглед представихме токена TARO и защо той заслужава внимание. Инвеститорите могат да закупят монетата директно от уебсайта на предварителната продажба.

robotera

Чeсто задавани въпроси

Къде и как да купя RobotEra?

Токенът TARO може да бъде закупен от уебсайта на предварителната продажба чрез ETH или USDT. На първия етап цената му е $0.02, а на втория ще нарасне до $0.025.

Каква е минималната инвестиция в крипто токени TARO?

Минималната сума е 1,000 токена TARO, които в момента струват 20 USD без допълнителните такси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.