НАЧАЛО Алткойни

Как да закупите C+Charge?

21.12.2022 18:16 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да закупите C+Charge?

C+Charge е сред най-обещаващите крипто проекти днес, като иска да разреши проблема с въглеродните кредити. Но как да си закупите токена? Нека видим.

Ако търсите да инвестирате в криптовалута, която може да направи голям пробив в индустрията с въглеродни кредити, тогава C+Charge е крипто проект, който може много бързо да грабне вашето внимание. 

Тази иновативна монета има за цел да намали въглеродния отпечатък, като същевременно демократизира въглеродните кредити и позволи на водачите на електромобили да получат част от това, което им се полага.

Проектът C+Charge вече оказва голямо влияние и е готов за още по-голям растеж в бъдеще. В тази статия ще разгледаме по-обстойно какво представлява този блокчейн, с какво той помага на хората в реалния свят и как да си закупите токени, за да се включите в една обещаваща предварителна продажба.

Какво е C+Charge?

C+Charge е страхотно ново Web3.0 приложение, което обещава да революционизира начина, по който плащаме за зареждане на електрически превозни средства (EV).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Базирана на блокчейна на Binance и използваща BEP-20 стандарта за своя токен – $CCHG, C+Charge е peer-to-peer (P2P) система за плащане, която отваря пазара на въглеродни кредити за водачите на електромобили и поддържа разгръщането на мрежата от станции за зареждане, от която те зависят.

В момента всеки токен струва $0.013, но цените ще се повишават в рамките на 4-те етапа, като в крайна сметка ще достигнат $0.02350. 40% от общото предлагане от 1 милиард $CCHG ще бъдат разпределени за предварителните продажби, така че ранните инвеститори имат възможността да генерират до 80% печалба на хартия, преди C+Charge да бъде листнат на крипто борсите.

Как да си закупите C+Chargе?

Можете да закупите C+Charge по следния начин.

Стъпка 1: Изтеглете си MetaMask или Trust Wallet

За да закупите C+Charge токени, първо трябва да си изтеглите портфейл, който поддържа блокчейна на Binance (BSC). Най-добрите опции за това са MetaMask за браузър и Trust Wallet за мобилно устройство.

Стъпка 2: Заредете крипто портфейла си с BNB/USDT

След като си инсталирате крипто портфейл, трябва да закупите BNB или USDT от някоя криптоборса. Съветваме ви да използвате Binance, тъй като блокчейнът е базиран на нея, а освен това е най-голямата такава платформа към момента. Когато закупите нужното количество, свържете портфейла си с Binance и използвайте адреса на крипто портфейла, за да пренасочите токените си към него.

Стъпка 3: Купете $CCHG с BNB

След като имате достатъчно количество BNB, е време да закупите $CCHG токени. Освен цената за токените, ще трябва да платите и такса за обработка на транзакцията.

Стъпка 4: Купете $CCHG с USDT (BSC)

Същата е и процедурата с USDT. Планирайте такса за обработка на транзакция (газ) към покупката на токени.

Стъпка 5: Заявете своите токени

В края на предварителните продажби, ще можете да заявите своите крипто токени и те ще бъдат получени на вашия крипто портфейл, използван при покупката.

Детайлна информация за C+Charge

За разлика от други проекти в крипто пространството, които циркулират благодарение на “вярата” в тях, единствената вяра, която C+Charge промотира, е тази в по-доброто бъдеще, което собствениците на електрически автомобили могат да осигурят на планетата.

Опитният екип, който ръководи проекта, начело с Райън Фишоф, си е поставил амбициозната цел да създаде много трайни партньорства с компании от индустрията, за осигури достатъчен брой станции за зареждане на електрически коли, и да постави потребилите в мрежата на C+Charge на пиедестал, като им даде част от въглеродните кредити, които те заслужават.

Парнтьорства

За да постигне своите планове, блокчейнът си партнира с много компании. Phihong е водещ производител на зарядни устройства в световен мащаб и работи с много известни имена в индустрията. 

Освен това екипът изгради партньорства с Flowcarbon, AmpUp, DTC Group и дори проби на международната сцена, като добави в списъка с партньори турската компания Perfect Solutions.

Надежност на екипа

Без значение от целите на екипа, най-важното е той да разполага с авторитет пред инвеститорите. C+Charge е напълно одитиран от световноизвестната компания SolidProof, а екипът е преминал пълна KYC проверка от Coinsniper. 

Смарт договорите също са преминали през пълен одит, като не са открити никакви проблеми с тях.

Токеномика на проекта

Общият брой $CCHG токени е планиран да бъде 1 милиард, като те ще са базирани на блокчейна на Binance. 40% от общия брой токени е планиран за предварителната продажба. Сумата, която предварителната продажба трябва да събере, е $6.6 милиона, което е много добра новина за инвеститорите.

Разпределението на токените по етапи е както следва – 40% за първия етап, 30% за втория, 20% за третия и 10% за последния етап, като във всеки следващ етап цената ще се покачва с $0.0035 и ще достигне до $0.02350.

С какво C+Charge помага на хората?

C+Charge има амбицията да помогне на шофьорите на електрически коли, на собствениците на зарядни станции и на цялата общност. Нека видим как.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Демократизиране на въглеродните кредити

За разлика от други програми за компенсиране на въглеродни емисии, които възнаграждават само големите корпорации, C+Charge дава на собствениците на електрически автомобили и компаниите за зарядни станции дял от въглеродните кредити. 

Това не само насърчава хората да преминат към по-екологични превозни средства, но също така помага да се финансира необходимата инфраструктура, за да ги поддържа. Със C+Charge всеки може да участва в борбата с климатичните промени.

Инвестиции във възобновяеми източници

C+Charge се ангажира да гарантира, че енергията, използвана за зареждане на електрически превозни средства, идва от възобновяеми източници. За тази цел компанията ще наблюдава потреблението на енергия и ще изгражда партньорства с компании, които споделят нейната визия за чисто и устойчиво бъдеще. 

Ангажиментът на C+Charge към възобновяемата енергия е важна стъпка в борбата с изменението на климата и защитата на нашата планета за бъдещите поколения.

Награди за участниците в проекта

Справедливата система на C+Charge работи по начин, по който възнаграждава потребителите на платформата. Колкото повече зареждат своите коли собствениците на електрически автомобили, толкова повече ще печелят. 1% от всички транзакции ще бъдат разпределени към потребилите спрямо техния дял в мрежата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.