НАЧАЛО Алткойни

Как да закупим FightOut?

декември 15, 2022 18:48 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да закупим FightOut?

FightOut e една от най-обещаващите криптовалути, след като се насочи към пропуските на Move-2-Earn проектите и осигури подход, ориентиран към клиентите.

Днес фитнес индустрията не спира се развива и за хората става все по-важно да подобрят здравето си. FightOut е революционен Web 3.0 проект, който има за цел да стимулира потребителите си да подобряват физическото си състояние, като дава награди и предлага преживявания и в метавселена.

Инвеститорите, които обичат да търсят неоткрити хоризонти, трябва да разгледат неизползвания потенциал на фитнес индустрията, който може да бъде интегриран в блокчейн. Тези, които се чудят как да купят токени FightOut, могат да се запознаят с това ръководство, за да разширят инвестиционния си портфейл.

Основни характеристики на FightOut

Ето някои ключови фактори, по които инвеститорите могат да преценят перспективите на проекта:

FightOut се доказа като една от най-обещаващите криптовалути, след като ефективно се насочи към пропуските Move-2-Earn (M2E) индустрията и осигури подход, ориентиран към клиентите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Проектът предлага вълнуващи награди, чрез които да предизвика положителни промени в живота на потребителите. FightOut геймифицира процеса и го прави още по-вълнуващ, въвеждайки потребителите в метавселената. FightOut разработи конструктивен механизъм, чрез който потребителите да поддържат здравословен начин на живот.

Как да купя FightOut Token ($FGHT)

fightout

Инвеститорите, които са в търсене на нови криптовалути, в които да инвестират, имат отлична възможност да минимизират риска, като включат токените FGHT и диверсифицират портфолиото си. 

Чрез възможността за допълнителен доход и подобряване на здравословното състояние, FightOut иска да подтикне все по-голям брой хора към позитивни промени в начина им на живот.

Купувачите, които обмислят как да закупят FGHT, могат да го направят през текущия етап на предварителна продажба на проекта чрез официалния уебсайт.

Как да инвестирате във $FGHT? 

Нека разгледаме някои прости стъпки, които инвеститорите биха могли да предприемат, преди да се насочат към закупуване на токени FIghtOut. 

Стъпка 1 – Създаване на портфейл

В самото начало купувачите трябва да проверят дали имат готов крипто портфейл, например MetaMask. На потребителите на мобилни устройства пък се препоръчва да изтеглят Trust Wallet.

За да изтеглят и инсталират портфейла, инвеститорите трябва да отидат на официалния уебсайт на портфейла и да следват инструкциите.

Стъпка 2 – Свържете портфейла

След като се уверят, че портфейлът е инсталиран, инвеститорите могат директно да отидат на страницата за предварителна продажба на FightOut и да кликнат върху бутона “BUY $FGHT NOW”.

fightout

В тази стъпка купувачите могат да продължат и да изберат портфейла, който са инсталирали

Стъпка 3 – Използване на ETH/USDT за закупуване на $FGHT

За да могат да купят FGHT, инвеститорите трябва да добавят ETH или USDT към своя портфейл. Тук купувачите имат възможност да купят FGHT с ETH/USDT. Купувачите, които не разполагат с ETH, имат възможност да купят ETH чрез кредитна карта, използвайки Transak.

fightout

Като алтернатива, инвеститорите могат да изберат да купят ETH/USDT от различни криптоборси и да ги прехвърлят в портфейлите си.

Купувачите трябва да се уверят, че разполагат с достатъчно ETH, за да купят желаното количество FGHT, както и да покрият таксите за транзакция. 

Стъпка 4 – Закупуване на токени $FGHT

След като купувачите имат достатъчно ETH/USDT в портфейла си, те трябва да кликнат върху бутона “Buy $FGHT with ETH” или “Buy $FGHT with USDT”.

fightout

След като кликнат върху някой от двата бутона, купувачите могат да продължат и да въведат сумата в ETH/USDT, която искат да конвертират. Tе ще видят количеството токени $FGHT, което ще получат.

Освен това купувачите имат възможност да изберат и бонус, докато периодът на придобиване ще се промени съответно. Минималният период за придобиване на права е 3 месеца. Купувачите могат да продължат и да кликнат върху бутона “КУПИ СЕГА”.

Стъпка 5 – Потвърждаване на транзакцията и получаване на токени според периода на придобиване

Накрая доставчикът на портфейла ще верифицира купувачите. След това инвеститорите могат да потвърдят транзакцията, след като потвърдят таксите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


След като потвърдят, инвеститорите могат да заявят токените според избрания от тях период на придобиване.

Какво е FightOut?

fightout

FightOut иска да промени пространството на Move-to-Earn, като използва потенциала на своите новаторски функции. NFT и метавселената допълнително потвърдиха възможностите на проекта.

Интегрираните в Web3.0 спортни зали на FightOut ще определят пътя напред на M2E индустрията. 

С напредването на FightOut по пътя на етапите на предварителната продажба се очаква цените да се увеличат. По този начин в момента купувачите имат възможност да се сдобият с тези токени на сравнително ниска цена.

Защо FightOut Token?

Нека разгледаме обстойно и това, което FightOut може да предложи на инвеститорите, както и краткосрочните перспективи за растеж на токена. 

Награди

Потребителите имат потенциала да печелят награди под формата на REPS, докато изпълняват персонализирани фитнес програми, подходящи за техните нужди. Те могат да обменят REPS за множество награди в магазина на FightOut приложението.

fightout

Потребителите също така могат да създават soulbound (непрехвърляеми) аватари под формата на NFT, и да се състезават с други потребители в метавселената на FightOut.

$FGHT

Токенът $FGHT е в центъра на екосистемата на FightOut. Той е ERC-20 токен, изграден в мрежата на Етериум.

Предварителната продажба на FightOut започна наскоро и проектът се радва на впечатляващ интерес от страна на инвеститорската общност.

30% от общото предлагане на токена $FGHT ще бъдат предоставени на ранните купувачи въз основа на периода на придобиване на права.

Пътна карта

fightout

В пътната карта на проекта ясно се посочва, че FightOut планира да започне да се листва до първото тримесечие на 2023 г. Евентуалното листване на $FGHT на най-добрите децентрализирани борси заедно с добре познатите CEX може да постави началото на изключителен растеж в кратко време.

Move-2-earn

Много често обещаващите проекти на криптовалути в етап на предварителни продажби, които са ориентирани към клиента, в крайна сметка бележат сериозен успех в дългосрочен план.

Макар че проектите в Move-2-Earn вече отбелязаха голям скок сред инвеститорите и потребителите, усъвършенстваните функции на FightOut могат да предизвикат масово приемане и по този начин да предизвикат експоненциална възвръщаемост.

Цена на токена $FGHT

fightout

Въпреки че предварителната продажба на проекта току-що е започнала, купувачите имат възможност да закупят 60.06 FGHTs за 1 USDT. Също така, както беше съобщено по-рано, инвеститорите ще имат право на бонус за покупка, който ще зависи от продължителността на периода на придобиване на права.

$FGHT е отлична инвестиция въпреки мечия пазар, когато купуването на криптовалути може да бъде объркваща задача, а за инвеститорите става важно да включат в портфолиото си токени с пазарна възвръщаемост. Успешното завършване на събитията от пътната карта може да проправи път на $FGHT да се превърне в криптовалута с висока възвръщаемост на инвестициите през следващите години. 

Инвеститорите трябва да обмислят закупуването на $FGHT, докато имат възможност да ги вземат на преференциална цена от $0.0167.

Как да купя FightOut ($FGHT) – Заключение

Това подробно ръководство обхвана стъпка по стъпка процеса на закупуване на токени $FGHT по прост, но ефективен начин. В допълнение към това разбрахме единствените по рода си характеристики на FightOut, които биха могли да помогнат на проекта в поддържането на конкурентно предимство.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене