НАЧАЛО Алткойни

Как да купите Dash 2 Trade токен – ръководство за начинаещи

02.11.2022 18:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купите Dash 2 Trade токен – ръководство за начинаещи

Dash 2 Trade предлага инструменти за анализ, подбор на данните и 0% такса при трансфер. Това и ниската цена на монетата намекват, че предстои скок на цената в бъдеще.

Dash 2 Trade идва като отговор на острата нужда от инструменти за анализ и подбор на данни на крипто пазарите. Нова и авангардна екосистема, която има в себе си всички инструменти и функции, от които се нуждае един крипто трейдър. 

Основни характеристики на Dash 2 Trade

 • D2T със сигурност е една от приятните изненади на криптопазара през 2022 г. Най-силната ѝ характеристика са аналитичните инструменти. 
 • Екосистемата на Dash 2 Trade осигурява достъп до сигнали за търговия, съвети за изграждане на стратегии, индикатори за социалните настроения, анализ на веригата и система за оценка на бъдещите продажби. 
 • Тази екосистема се захранва от ERC-20 токен, който потребителят трябва да притежава, за да получи достъп до наборът от инструменти в пълния им капацитет. 
 • В момента D2T е в предварителна продажба, така че потребителите мoгат да закупят токени на относително ниска цена. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как да купя Dash 2 Trade токен – пълно ръководство за начинаещи

D2T се стреми да се нареди сред водещите криптовалути през 2022 г., като разчита на разбирането на екипа за нуждите на потребителите. Техните инструменти се стремят да рационализират процеса на избор на активи, подобрявайки инвестиционния процес. 

В момента D2T е в предварителна продажба. Така че, може да закупите токени на техния уебсайт. А ето и петте стъпки за придобиване на валутата:

Стъпка 1: Създайте крипто портфейл

Първо трябва да настроите крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени. Добър избор е MetaMask, заради добрия UX. 

Стъпка 2: Заредете портфейла с ETH/USDT

След това трябва да закупите ETH или USDT. Това са валутите, които се използват за закупуване на D2T. И двете могат да бъдат закупени на всички крипто борси. 

Можете също така да закупите Етериум от платформата на D2T чрез кредитна/дебитна карта или банков превод. Тази функция е предоставена с любезното съдействие на Transak, които партнират на D2T в осигуряването на трансфери на фиатни пари.

Стъпка 3: Свържете портфейла с таблото за управление на предварителната продажба

Кликнете върху бутона Connect Wallet (Свържи портфейла) в платформата D2T и изберете портфейл в изскачащия прозорец. След това следвайте инструкциите към връзката към таблото за управление на предварителната продажба.

Стъпка 4: Купете Dash 2 Trade токени

Изберете ETH или USDT от полето за поръчка, след което въведете сумата, която искате да инвестирате. D2T изисква минимална покупка от 1,000 токена. След това следвайте стъпките, за да одобрите транзакцията.

Стъпка 5: Изискайте своите токени

След края на предварителната продажба ще се проведе събитие за генериране на токени (TGE). След това инвеститорите, които искат да придобият своите токени, могат да го направят от началната страница на проекта, като кликнат върху бутона “Claim”.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво всъщност е Dash 2 Trade?

Основната цел на Dash 2 Trade е да помогне на инвеститорите да се ориентират сред безбройните нови проекти и лесно да идентифицират тези с дългосрочна перспектива за растеж. Порталът на проекта ще се стреми да предоставя на крипто трейдърите всички данни и анализи, от които се нуждаят. D2T е собственост на Learn 2 Trade – водещата световна платформа за обучение в областта на криптовалутите с повече от 70,000 членове и оценка 4/5 в Trustpilot.

Инструментите, които търговците могат да намерят в платформата D2T, включват:

 • Сигнали за търговия, които показват възможности за покупка и продажба
 • Социални индикатори за настроенията за популярни валути. 
 • Функции за анализ на място във веригата. 
 • Инструмент за изграждане на стратегии с възможности за бектестинг. 
 • Система за оценяване на предварителните продажби на криптовалути. 
 • Предупреждения в реално време за котировки на CEX или DEX.

Защо да купите Dash 2 Trade?

Платформата D2T е одитирана от SolidProof.io и Coinsniper, което прави проекта по-прозрачен от повечето. Следвайте канала на D2T в Telegram, за да научите повече за проекта и да получавате актуализации.

Токенът D2T, който е в основата на екосистемата, предлага множество предимства на своите притежатели, включително:

 • Висока потенциална възвръщаемост  –  използва ERC-20, което означава, че токенът притежава неограничени бъдещи възможности за листвания на крипто борсите. 
 • 0% таксив документите на D2T се посочва, че покупката и продажбата на токена ще бъдат освободени от такси. 
 • Достъп до полезни инструменти и функции включва голям набор от инструменти за търговия, индикатори и други, които улесняват вземането на решения за търговия 
 • Участие в трейдърски състезанияПлатформата D2T организира редовни състезания за своите потребители. Победителите ще получат награди от D2T, които имат за цел да ги обучат да търгуват по-ефективно.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Цена на токен Dash 2 Trade

Към този момент токенът струва 0.0476 USDT, като това е цената за първия етап на предварителната продажба. Тя ще приключи, когато разпределените 35 милиона токена бъдат продадени. След това ще можете да закупите D2T за 0.05 USDT.

Минималната покупка е 1,000 D2T токена. Сега те могат да бъдат закупени за 47.6 USDT. Тази ниска бариера за влизане прави проекта особено достъпен за всички инвеститори.

Прогноза за цената

Цената обикновено се покачва, след като дадена криптовалута бъде листната на крипто борсите. Lucky Block, TAMA и Battle Infinity са добри примери. Всички те дадоха на ранните си инвеститори трицифрена възвръщаемост, след като бяха регистрирани на големите борси.

Обобщение

Обхванахме всичко, което всички потенциални бъдещи инвеститори в D2T трябва да знаят. 

Екипът на D2T ще предостави само 35 милиона токена на цена 0.0476 USDT. Това е най-ниската цена, на която те ще бъдат достъпни. 

Често задавани въпроси

Къде и как да купя Dash 2 Trade? 

В момента тече първата предварителна продажба, така че потенциалните инвеститори могат да закупят D2T на преференциална цена. Единственото, от което се нуждаят, е крипто портфейл, съвместим с ERC-20. Токените могат да бъдат закупени с ETH или USDT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.