НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.

ноември 6, 2022 9:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.

Експертът по крипто търговия Майкъл ван де Поуп смята, че повечето алткойни се подготвят да продължат възходящото рали. 

Във видео публикувано на 4 ноември в Youtube той сподели, че определено може да има известна консолидация на пазара и че сме много близо до голям пробив на цените.

В същото видео експертът определи някои алткойни като ключови и че би било добре да им се обърне внимание.

Dogecoin (DOGE)

Тъй като Dogecoin се очертава като открояващ се токен през последните две седмици, експертът вярва, че инвестиралите в меме криптовалутата трябва да изразят търпение и да изчакат активът да възстанови критичните нива. DOGE реализира печалба от над 23% през последната седмица като техническите показатели са положителни. Въпреки това той отбеляза, че инвеститорите трябва да останат предпазливи, особено след като токенът започна да се отдръпва, след като достигна върхове над $0.14.

Binance Coin (BNB)

Поуп смята, че BNB токена е на път да продължи с възходящия тренд, след като за една седмица поскъпна с над 15%. По подобен начин техническият анализ на токена е доминиран от положителни настроения, сочещи към покупки.

Chainlink (LINK)

Експертът отбеляза, че LINK токенът е на път да направи голям пробив, който може да доведе до ръст до почти $11. Въпреки това той предупреди, че LINK може да пробва отново нивото от $7.8 преди да се покачи в момента, в който техническите показатели демонстрират бичи настроения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $21,000 – биковете поемат контрол


Mask Network (MASK)

Според Поуп токена има няколко възможности за повишение като определи следващата ценова цел на $5.50. Той смята, че ако MASK се коригира до $4, това би създало много дълги позиции на токена. Неговата прогноза съвпада с техническия анализ на MASK, който е в подкрепа на акумулирането на монетата.

Polygon (MATIC)

MATIC беше волатилен през последната седмица, възвръщайки си нивото от $1. Според Поуп целта от $1.30 все още е постижима, а в същото време техническите показатели подчертават бичите настроения около токена.

Като цяло ралито на крипто пазара стартира от Биткойн (BTC), който проби нивото от $21,000 след излезлите данните за заетостта в САЩ. Възможно е обаче макроикономически условия да повлияят на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене