НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.

06.11.2022 9:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.

Експертът по крипто търговия Майкъл ван де Поуп смята, че повечето алткойни се подготвят да продължат възходящото рали. 

Във видео публикувано на 4 ноември в Youtube той сподели, че определено може да има известна консолидация на пазара и че сме много близо до голям пробив на цените.

В същото видео експертът определи някои алткойни като ключови и че би било добре да им се обърне внимание.

Dogecoin (DOGE)

Тъй като Dogecoin се очертава като открояващ се токен през последните две седмици, експертът вярва, че инвестиралите в меме криптовалутата трябва да изразят търпение и да изчакат активът да възстанови критичните нива. DOGE реализира печалба от над 23% през последната седмица като техническите показатели са положителни. Въпреки това той отбеляза, че инвеститорите трябва да останат предпазливи, особено след като токенът започна да се отдръпва, след като достигна върхове над $0.14.

Binance Coin (BNB)

Поуп смята, че BNB токена е на път да продължи с възходящия тренд, след като за една седмица поскъпна с над 15%. По подобен начин техническият анализ на токена е доминиран от положителни настроения, сочещи към покупки.

Chainlink (LINK)

Експертът отбеляза, че LINK токенът е на път да направи голям пробив, който може да доведе до ръст до почти $11. Въпреки това той предупреди, че LINK може да пробва отново нивото от $7.8 преди да се покачи в момента, в който техническите показатели демонстрират бичи настроения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $21,000 – биковете поемат контрол


Mask Network (MASK)

Според Поуп токена има няколко възможности за повишение като определи следващата ценова цел на $5.50. Той смята, че ако MASK се коригира до $4, това би създало много дълги позиции на токена. Неговата прогноза съвпада с техническия анализ на MASK, който е в подкрепа на акумулирането на монетата.

Polygon (MATIC)

MATIC беше волатилен през последната седмица, възвръщайки си нивото от $1. Според Поуп целта от $1.30 все още е постижима, а в същото време техническите показатели подчертават бичите настроения около токена.

Като цяло ралито на крипто пазара стартира от Биткойн (BTC), който проби нивото от $21,000 след излезлите данните за заетостта в САЩ. Възможно е обаче макроикономически условия да повлияят на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто борсата Coinbase добави стейкинг на Avalanche (AVAX)

Крипто борсата Coinbase е готова да пусне стейкинг на Avalanche (AVAX), ход, който подчертава нейния стремеж за пазарна доминация.

24.05.2024 4:00 1 мин. четене

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.