НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

26.02.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

Този скок беше подхранван от нарастващото вълнение около представянето на големите спот Биткойн ETF, сигнализирайки за подновени бичи настроения на пазара.

Тъй като Биткойн пое по възходяща траектория, много алткойни се присъединиха в подема, демонстрирайки забележителни резултати. Сред най-добре представилите се криптовалути се откроиха Uniswap (UNI), Filecoin (FIL) и Worldcoin (WLD).

Uniswap (UNI) регистрира невероятен скок от 76%, привличайки вниманието на инвеститорите, след като разкри промени в своя механизъм за стейкинг за стимулиране на участието на потребителите. Въпреки скорошния спад, Uniswap поддържа силна траектория на растеж, като може да се похвали с печалба от над 38% през цялата изминала седмица.

Междувременно Filecoin (FIL) преживя възраждане, надхвърляйки границата от $8 за първи път от повече от месец. Понастоящем оценен на $8.45, впечатляващото рали на FIL от над 38% през последната седмица и зашеметяващите 78% през последния месец подчертава нарастващото доверие на инвеститорите в децентрализирания протокол за съхранение на файлове.

Worldcoin (WLD) се очерта като друг лидер, постигайки най-висока стойност за всички времена (ATH) от $9.33. Този крайъгълен камък беше подкрепен от иновативната технология за проверка Orb на Worldcoin и стратегическото партньорство с OpenAI. Worldcoin се повиши с 60% през последната седмица и удивителните 292% през последния месец, твърдо се утвърждавайки като сила, която оставя своя отпечатък в крипто пространството.

Въвеждането на спот Биткойн ETF несъмнено промени пазара на криптовалути, вдъхвайки новооткрит оптимизъм и проправяйки пътя за по-нататъшни възможности за растеж. Тъй като инвеститорите продължават да се струпват на пазара, привлечени от обещанието за иновативни проекти и революционни технологии, бъдещето на дигиталните активи изглежда вълнуващо.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.