НАЧАЛО Биткойн

ОФИЦИАЛНО: SEC одобри всички предложения за Биткойн ETF

10.01.2024 23:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ОФИЦИАЛНО: SEC одобри всички предложения за Биткойн ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) обяви ускореното одобрение на 11 спот Биткойн борсово търгувани фонда (ETF), според документ, който преди това беше достъпен на уебсайта на SEC, но в момента не е поради грешка 404.

В документа са описани конкретно 11 предложения за спот Биткойн ETF от различни субекти, включително Bitwise, Grayscale, Hashdex, BlackRock, Valkyrie, BZX, Invesco, VanEck, WisdomTree, Fidelity и Franklin.

След задълбочена оценка Комисията установи, че тези предложения са в съответствие с разпоредбите, установени от Закона за борсите за национална борса за ценни книжа, както е посочено в документа.

В документа се изтъква признанието, че измамни дейности или манипулации, засягащи спот пазарите на Биткойн, биха могли да имат подобно въздействие върху цените на BTC фючърсите.

Говорител на Grayscale изрази задоволство, заявявайки:

Имам удоволствието да потвърдя, че екипът на Grayscale е осигурил необходимите регулаторни одобрения за миграцията на GBTC към NYSE Arca. Скоро ще публикуваме изявление с допълнителни подробности.

ETF анализаторът на Bloomberg Джеймс Сейфарт отбеляза:

Изглежда, че заповедта за одобрение на Биткойн ETF е била публикувана на уебсайта на SEC, но в момента връзката е неактивна. Въпреки това информацията в документа изглежда точна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Биткойн ще се срине до $20,000 според икономист – каква е причината?

С нарастването на геополитическото напрежение и разрастването на сблъсъците в конфликта между Израел и Иран Биткойн е подложен на низходящ натиск.

15.04.2024 12:00 2 мин. четене

Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

Трейдър, известен с това, че точно предсказа дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега предполага, че скорошната корекция позиционира BTC за потенциален скок до нов исторически връх.

15.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн и алткойните започват да се възстановяват – кавко следва?

През уикенда цената на Биткойн отбеляза значителен спад, който е един от най-силните през последните седмици.

15.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.