Home

Robinhood обмисля да пусне крипто фючърси в САЩ и Европа

02.07.2024 18:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood обмисля да пусне крипто фючърси в САЩ и Европа

Според информацията Robinhood Markets Inc. проучва възможността за стартиране на търговия с фючърси върху криптовалути в САЩ и Европа в близко бъдеще.

След очакваното приключване на придобиването на Bitstamp Ltd. за $200 милиона през следващата година Robinhood има за цел да използва лицензите на базираната в Люксембург компания, за да въведе безсрочни фючърси за Биткойн и други криптовалути в Европа.

Освен това се твърди още, че Robinhood обмисля въвеждането на фючърси за Биткойн и Етериум, базирани на Чикагската стокова борса (CME) в САЩ.

Говорител на Robinhood уточни: “Нямаме незабавни планове за въвеждане на тези продукти“, като добави, че дискусиите все още са в ход и окончателните детайли на плановете могат да се развият.

Въпреки получаването на известие от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, в което се посочва потенциално принудително действие срещу компанията (Wells Notice), Robinhood продължи да разширява своите крипто услуги.

През юни Robinhood потвърди придобиването на Bitstamp, като се очаква сделката да бъде финализирана през първата половина на 2025 г. По-рано през март компанията придоби и Marex FCM, която притежава необходимия регулаторен лиценз за предлагане на търговия с фючърси в САЩ.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Кандидат за Сената в САЩ продаде меме акции за над $5 милиона

Политиците в САЩ често търгуват с акции под ръководството на инвестиционни консултанти, които избират инвестиции от реномирани компании със силни основи и висок потенциал за растеж.

18.07.2024 18:11 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.