Home

Положителни перспективи за цената на Cardano през юли

02.07.2024 11:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Положителни перспективи за цената на Cardano през юли

Предвиждането на точните движения на цените на криптовалутите може да бъде предизвикателство, но историческите данни могат да предложат някои сведения.

За ADA, родния токен на Cardano, историческите тенденции предполагат потенциален ръст през юли.

Според CryptoRank средната възвръщаемост на инвестициите (ROI) за ADA токените през юли е 9%. От 2018 г. насам Cardano отчита положително представяне през този месец, като през юли 2018 г. регистрира печалба от почти 3%. Забележително е, че оттогава насам ADA само два пъти не е успяла да завърши юли с печалба.

Към момента на писане на статията Cardano се търгува на цена от $0.40 за токен. Ако бичите исторически тенденции се запазят, може да видим ADA да достигне минимум $0.44 до края на месеца. Това потенциално увеличение съвпада с историческата средна и медианна възвръщаемост, което засилва идеята, че юли може да бъде положителен месец за Cardano.

Въпреки че миналите резултати не гарантират бъдещите такива, историческите тенденции могат да предложат ценни насоки на волатилния крипто пазар. Тъй като с течение на времето се натрупват повече данни, прогнозите, основани на тези тенденции, стават все по-надеждни.

Въпреки че крипто пазарът е непредсказуем по своята същност, историята на цените на ADA предполага положителни перспективи за юли.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.