НАЧАЛО Алткойни

Robinhood добави USD Coin (USDC) към платформата си

септември 22, 2022 11:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood добави USD Coin (USDC) към платформата си

Американската борса Robinhood добави стабилната монета USD Coin (USDC) към списъка си с поддържани цифрови активи.

В ново съобщение в Twitter компанията заяви, че втората най-голяма стабилна монета вече е включена в списъка ѝ за търговия от 21 септември. Според съобщението USDC ще може да се прехвърля както в мрежите на Етериум (ETH), така и на Polygon (MATIC).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво е ISO 20022 и защо има значение?


Наскоро компанията добави към платформата си Stellar (XLM) и Avalanche (AVAX), както и Cardano (ADA). Robinhood въвежда поддръжка за нови активи, докато признава, че изпитва затруднения заради настоящия спад на пазара.

В началото на август компанията съкрати 23% от работната си сила на фона на намаляващите дейности на клиентите. Главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев написа в изявление, че компанията е наела повече служители, отколкото са ѝ били необходими.  

Станахме свидетели на допълнително влошаване на макросредата, като инфлацията достигна 40-годишен връх, придружена от широк срив на крипто пазара. Това допълнително намали търговската дейност на клиентите и активите под попечителство.

Въпреки това Robinhood наблюдава положителен отговор на своя многоверижен крипто портфейл. Фирмата твърди, че само два месеца след старта му повече от 1 милион души са се присъединили към списъка на чакащите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.