НАЧАЛО Биткойн

Предупреждение за Биткойн от Джим Креймър – трябва ли да се притесняваме?

19.01.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за Биткойн от Джим Креймър – трябва ли да се притесняваме?

Известният финансов анализатор Джим Креймър, водещ на предаването "Mad Money" по CNBC, неотдавна изрази опасения относно бъдещата траектория на Биткойн (BTC). 

Известен с острия си поглед върху финансовите пазари, Креймър изрази безпокойство от неотдавнашния спад на криптовалутата. Той изтъкна бързото покачване на стойността на Биткойн и сдържаната реакция на дългоочакваното стартиране на спот борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн. Предпазливите настроения на Креймър съвпадат с тези на други експерти, като анализаторите на JPMorgan и икономиста Питър Шиф.

Креймър заяви:

Неприятно начало на разпродажбата на Биткойн. Вероятно някой ще се опита да се защити, но както казахме снощи, не може един актив да удвои стойността си със стотици милиарди долари в очакване на ETF и след това почти никой да не се появи.

Резервите на Креймър относно бъдещето на Биткойн бяха очевидни в неотдавнашен епизод на “Mad Money“, където той предположи, че Биткойн може би достига своя връх, намеквайки за потенциален спад в стойността му.

Тази прогноза придоби сила, когато на 12 януари цената на Биткойн се смъкна под границата от $41,000, отбелязвайки забележително отклонение от бързото нарастване на цените, което характеризираше криптовалутата през предходните месеци.

Въпреки че Джим Креймър, анализаторите на JPMorgan и Питър Шиф споделят опасенията си относно непосредствените перспективи на Биткойн, от съществено значение е да се признаят различните мнения в рамките на финансовата общност. 

Някои инвеститори и експерти поддържат оптимистична позиция по отношение на Биткойн, като подчертават дългосрочния му потенциал като средство за съхранение на стойност и хедж срещу инфлацията.

Неотдавнашните колебания в цената на Биткойн подчертават присъщата на пазара на криптовалути нестабилност. Нагласите на инвеститорите могат бързо да се променят поради различни фактори, включително регулаторни промени, макроикономически тенденции и пазарни настроения. 

Тази волатилност доведе както до значителни печалби, така и до резки спадове в стойността на Биткойн, предизвиквайки интензивни дебати и спекулации както сред инвеститорите, така и сред анализаторите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ще задмине Visa според Сатоши Накамото

Наскоро разкритите кореспонденции хвърлят безценна светлина върху генезиса на биткойн и визионерските прозрения на неговия енигматичен създател Сатоши Накамото.

26.02.2024 6:00 2 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Ще успее ли Биткойн халвингът да създаде нови милионери?

След като първоначалното вълнение около стартирането на нови борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) започва да отслабва, вниманието се насочва към предстоящото през април халвинг събитие на BTC.

25.02.2024 18:00 2 мин. четене

Защо цената на Биткойн продължава да се върти около $52,000?

Като значима проява на бичи настроения, през изминалата седмица от централизираните борси бяха изтеглени Биткойн (BTC) токени на стойност около $540 милиона.

25.02.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.