Home

Най-добрите нови алткойни (altcoins), които да разгледате през 2022 г.

15.11.2022 12:07 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите нови алткойни (altcoins), които да разгледате през 2022 г.

В тази статия ще ви запознаем с петте най-впечатляващи нови алткойна. Всички те имат значителен потенциал за растеж.

Терминът алткойни е събирателно название за криптовалути, различни от Биткойн. Всички те предоставят огромен потенциал за растеж – от токени в различни етапи на предварителна продажба до нови алткойни, пуснати на пазара през 2022 г. Има и някои утвърдени имена с висока пазарна капитализация. 

Топ алткойни (altcoins) през 2022

  1. Calvaria – P2E игра с два страхотни токена
  2. IMPT – страхотна монета, която помага на каузата за компенсиране на въглеродните емисии
  3. Dash 2 Trade – най-добрият алткойн на пазара в момента благодарение на отличния си набор от аналитични инструменти
  4. Tamadoge – P2E игра, съчетаваща силата на NFT, DOGE и арена игрите
  5. Battle Infinity – вълнуваща P2E метавселена
  6. Lucky Block – Топ алткойн с функции за крипто игри

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Преглед на най-добрите алткойни (altcoins), които да разгледате сега

Calvaria

Това, което отличава Calvaria от останалите блокчейн проекти, е, че предлага 2 алткойна. Тази двойка дава на инвеститорите няколко предимства, като получаване на награди и определяне на бъдещето на платформата. Двата токена на Calvaria – $eRIA и $RIA в момента са в предварителна продажба, което дава възможност на инвеститорите да закупят на много добра цена. 

Твърде вероятно е инвеститорите никога да не могат да закупят токени RIA на цената от първия етап на предварителната продажба. 

Всеки един от токените може да се използва за закупуване на елементи в играта или за получаване на награди. Те се различават в няколко аспекта – RIA е основният токен за управление, като по този начин дава възможност на инвеститорите да допринасят за функционирането на платформата.

calvaria

 

calvaria

IMPT

Това, което прави токена на Impact Project най-подходящ за инвестиране, е, че той е само в първата предварителна продажба. IMPT лансира идеята да превърне токени NFT във въглеродни кредити и да подпомогне както на компаниите, така и на инвеститорите 

Досега IMPT си е партнирала с над 10,000 огромни световни марки като Microsoft, Amazon, Lego и други, в името на това да намалят въглеродния си отпечатък чрез пазаруване. 

IMPT.io е изградена върху блокчейн ETH. Проектът е компания с нулеви въглеродни емисии и с екип от директори, които могат да се похвалят с огромен опит в множество IT и големи технологични компании.

impt

 

impt


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Dash 2 Trade

D2T токенът има претенции да бъдат едни от най-добрите криптовалути тази година, водени от функциите на монетата. Проектът има за цел да помогне на своите потребители да бъдат по-добри търговци и инвеститори. 

Dash2Trade разполага с инструменти за изграждане на стратегии, бектестъри и други аналитични средства, за да предостави на трейдърите най-добрия набор от инструменти, който се предлага в момента на пазара. D2T разполага с три нива – Free, Starter и Premium. Всички те дават различни нива на достъп до инструменти и данни. 

В момента D2T е в третата фаза на предварителна продажба, и предизвиква огромен интерес от страна на трейдъри, инвеститори и ентусиасти.

d2t

 

d2t

Tamadoge

Tamadoge е меме криптовалута с P2E игра, NFT награди и други ползи за потребителите. Това, както и зашеметяващото ѝ пускане на пазара, я правят една от най-добрите криптовалути, на които да обърнете внимание. 

ТАМА е токен на Tamaverse – P2E игра, в която притежавате свой собствен doge NFT домашен любимец, с когото се биете заедно на арената подобно на Pokemon. Tamadoge е мултифункционален токен и за разлика от DOGE не дължи възхода си само на социалните медии. 

И накрая, но не на последно място, ТАМА няма данък при покупка или продажба. Tamadoge ще печели пари, когато токените се харчат в рамките на играта.

Battle Infinity

Battle Infinity е бойна игра, която се развива в рамките на IBAT Premier League. Тази лига се хоства на блокчейн и има интегрирани NFT. Така че потребителите могат да търгуват помежду си чрез пазара на играта. 

IBAT предлага свой собствен пазар на NFT. Там потребителите могат да създават и продават свои собствени цифрови произведения на изкуството и да подобряват своя аватар в играта. Предлагат се и парцели виртуална земя от Battle Arena, която осигурява на играчите пасивен доход чрез билбордове.

battle infinity

 

battle infinity

Lucky Block

Накратко, Lucky Block създава екосистема, която се фокусира върху честни и прозрачни игри от типа play-to-earn (играй, за да спечелиш).

Системата на Lucky Block е базирана на блокчейн протокол – като игрите са достъпни чрез мобилно приложение и десктоп версия. Процесът на теглене на награди от играта, гарантира прозрачност и произволност. Това е така, тъй като резултатите от игрите се генерират чрез смарт договори.

Това също означава, че играчите могат да бъдат 100% сигурни, че игрите не могат да бъдат предварително нагласени или манипулирани – вътрешно или външно. Друга основна причина, поради която се смята, че Lucky Block изглежда би могла да бъде печеливша криптовалута за закупуване е, че неговите игри ще бъдат глобализирани – което означава, че играчите не са ограничени въз основа на това къде живеят.

lblock

 

lblock2

Какво е алткойн?

Името “altcoins” идва от съкращението на alternative coins (алтернативни монети) – алтернативи на Биткойн монети. Всеки криптопроект, освен BTC, може да бъде класифициран като такъв. Броят им, включени в списъка на CoinMarketCap, е над 18,000. 

Можете да разполагате с множество алткойни в своя портфейл. Както можете да видите по-горе, те се различават значително по отношение на замисъла си, пътната карта, целите, пазарната капитализация, представянето и легитимността.

Алткойните като инвестиция

Често задаван въпрос е дали алткойните са добра инвестиция, или инвеститорите трябва да се придържат към BTC. Тук ще се опитаме да представим няколко причини, поради които си струва да се разгледат тези активи. 

  • Често отчитат много висока възвръщаемост в периоди на възход на пазара
  • Много от най-добрите алткойни все още са относително евтини
  • Привлекателни са за ивнеститорите с висок толеранс за риск
  • Иновативни приложения

Често задавани въпроси

Как да закупим алткойни?

Можете да закупите някой от представените тук монети като Dash 2 Trade, IMPT и Calvaria, от официалните страници на техните предварителни продажби. Токени, който вече са листнати, могат да бъдат закупени от големите крипто борси. 

Кой от тези алткойн е особено атрактивен в момента?

Dash2Trade вероятно е най-впечатляващите сред изброените по-горе алткойни. Неговите аналитични функции тласнаха много инвеститори да към предварителната продажба на токена. D2T си осигури повече от половин милион за по-малко от 24 часа от старта на предварителната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Cardano се сблъсква с мечи настроения въпреки предстоящата актуализация

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че Cardano (ADA) преживява най-високото си ниво на мечи настроения от повече от година насам, като трейдърите до голяма степен отхвърлят криптовалутата.

17.07.2024 19:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.