НАЧАЛО Алткойни

Най-добрите нови алткойни (altcoins), които да разгледате през 2022 г.

ноември 15, 2022 12:07 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите нови алткойни (altcoins), които да разгледате през 2022 г.

В тази статия ще ви запознаем с петте най-впечатляващи нови алткойна. Всички те имат значителен потенциал за растеж.

Терминът алткойни е събирателно название за криптовалути, различни от Биткойн. Всички те предоставят огромен потенциал за растеж – от токени в различни етапи на предварителна продажба до нови алткойни, пуснати на пазара през 2022 г. Има и някои утвърдени имена с висока пазарна капитализация. 

Топ алткойни (altcoins) през 2022

  1. Calvaria – P2E игра с два страхотни токена
  2. IMPT – страхотна монета, която помага на каузата за компенсиране на въглеродните емисии
  3. Dash 2 Trade – най-добрият алткойн на пазара в момента благодарение на отличния си набор от аналитични инструменти
  4. Tamadoge – P2E игра, съчетаваща силата на NFT, DOGE и арена игрите
  5. Battle Infinity – вълнуваща P2E метавселена
  6. Lucky Block – Топ алткойн с функции за крипто игри

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Преглед на най-добрите алткойни (altcoins), които да разгледате сега

Calvaria

Това, което отличава Calvaria от останалите блокчейн проекти, е, че предлага 2 алткойна. Тази двойка дава на инвеститорите няколко предимства, като получаване на награди и определяне на бъдещето на платформата. Двата токена на Calvaria – $eRIA и $RIA в момента са в предварителна продажба, което дава възможност на инвеститорите да закупят на много добра цена. 

Твърде вероятно е инвеститорите никога да не могат да закупят токени RIA на цената от първия етап на предварителната продажба. 

Всеки един от токените може да се използва за закупуване на елементи в играта или за получаване на награди. Те се различават в няколко аспекта – RIA е основният токен за управление, като по този начин дава възможност на инвеститорите да допринасят за функционирането на платформата.

calvaria

 

calvaria

IMPT

Това, което прави токена на Impact Project най-подходящ за инвестиране, е, че той е само в първата предварителна продажба. IMPT лансира идеята да превърне токени NFT във въглеродни кредити и да подпомогне както на компаниите, така и на инвеститорите 

Досега IMPT си е партнирала с над 10,000 огромни световни марки като Microsoft, Amazon, Lego и други, в името на това да намалят въглеродния си отпечатък чрез пазаруване. 

IMPT.io е изградена върху блокчейн ETH. Проектът е компания с нулеви въглеродни емисии и с екип от директори, които могат да се похвалят с огромен опит в множество IT и големи технологични компании.

impt

 

impt


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Dash 2 Trade

D2T токенът има претенции да бъдат едни от най-добрите криптовалути тази година, водени от функциите на монетата. Проектът има за цел да помогне на своите потребители да бъдат по-добри търговци и инвеститори. 

Dash2Trade разполага с инструменти за изграждане на стратегии, бектестъри и други аналитични средства, за да предостави на трейдърите най-добрия набор от инструменти, който се предлага в момента на пазара. D2T разполага с три нива – Free, Starter и Premium. Всички те дават различни нива на достъп до инструменти и данни. 

В момента D2T е в третата фаза на предварителна продажба, и предизвиква огромен интерес от страна на трейдъри, инвеститори и ентусиасти.

d2t

 

d2t

Tamadoge

Tamadoge е меме криптовалута с P2E игра, NFT награди и други ползи за потребителите. Това, както и зашеметяващото ѝ пускане на пазара, я правят една от най-добрите криптовалути, на които да обърнете внимание. 

ТАМА е токен на Tamaverse – P2E игра, в която притежавате свой собствен doge NFT домашен любимец, с когото се биете заедно на арената подобно на Pokemon. Tamadoge е мултифункционален токен и за разлика от DOGE не дължи възхода си само на социалните медии. 

И накрая, но не на последно място, ТАМА няма данък при покупка или продажба. Tamadoge ще печели пари, когато токените се харчат в рамките на играта.

Battle Infinity

Battle Infinity е бойна игра, която се развива в рамките на IBAT Premier League. Тази лига се хоства на блокчейн и има интегрирани NFT. Така че потребителите могат да търгуват помежду си чрез пазара на играта. 

IBAT предлага свой собствен пазар на NFT. Там потребителите могат да създават и продават свои собствени цифрови произведения на изкуството и да подобряват своя аватар в играта. Предлагат се и парцели виртуална земя от Battle Arena, която осигурява на играчите пасивен доход чрез билбордове.

battle infinity

 

battle infinity

Lucky Block

Накратко, Lucky Block създава екосистема, която се фокусира върху честни и прозрачни игри от типа play-to-earn (играй, за да спечелиш).

Системата на Lucky Block е базирана на блокчейн протокол – като игрите са достъпни чрез мобилно приложение и десктоп версия. Процесът на теглене на награди от играта, гарантира прозрачност и произволност. Това е така, тъй като резултатите от игрите се генерират чрез смарт договори.

Това също означава, че играчите могат да бъдат 100% сигурни, че игрите не могат да бъдат предварително нагласени или манипулирани – вътрешно или външно. Друга основна причина, поради която се смята, че Lucky Block изглежда би могла да бъде печеливша криптовалута за закупуване е, че неговите игри ще бъдат глобализирани – което означава, че играчите не са ограничени въз основа на това къде живеят.

lblock

 

lblock2

Какво е алткойн?

Името “altcoins” идва от съкращението на alternative coins (алтернативни монети) – алтернативи на Биткойн монети. Всеки криптопроект, освен BTC, може да бъде класифициран като такъв. Броят им, включени в списъка на CoinMarketCap, е над 18,000. 

Можете да разполагате с множество алткойни в своя портфейл. Както можете да видите по-горе, те се различават значително по отношение на замисъла си, пътната карта, целите, пазарната капитализация, представянето и легитимността.

Алткойните като инвестиция

Често задаван въпрос е дали алткойните са добра инвестиция, или инвеститорите трябва да се придържат към BTC. Тук ще се опитаме да представим няколко причини, поради които си струва да се разгледат тези активи. 

  • Често отчитат много висока възвръщаемост в периоди на възход на пазара
  • Много от най-добрите алткойни все още са относително евтини
  • Привлекателни са за ивнеститорите с висок толеранс за риск
  • Иновативни приложения

Често задавани въпроси

Как да закупим алткойни?

Можете да закупите някой от представените тук монети като Dash 2 Trade, IMPT и Calvaria, от официалните страници на техните предварителни продажби. Токени, който вече са листнати, могат да бъдат закупени от големите крипто борси. 

Кой от тези алткойн е особено атрактивен в момента?

Dash2Trade вероятно е най-впечатляващите сред изброените по-горе алткойни. Неговите аналитични функции тласнаха много инвеститори да към предварителната продажба на токена. D2T си осигури повече от половин милион за по-малко от 24 часа от старта на предварителната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.