НАЧАЛО Алткойни

Печеливши криптовалути за инвестиция през 2022

31.10.2022 13:15 9 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Печеливши криптовалути за инвестиция през 2022

Крипто пазарът никога не е бил толкова интригуващ. Нека разгледаме 11 печеливши криптовалути за 2022г.

Печеливши криптовалути за инвестиция през 2022

За разлика от традиционните инвестиционни пазари като търговията със злато, нефт, валутни двойки и индекси, крипто индустрията е добра опция за много начинаещи трейдъри.

Тя предлага страхотни възможности за развитие, а инвеститорите, които първи открият проекти с потенциал, обикновено са и тези, които ще спечелят най-много в края на краищата.

Но кои са 11-те най-печеливши криптовалути в днешно време и има ли шанс някои от тях да са непознати за инвеститорите? Нека видим.

Кои са добри криптовалути за 2022?

 1. Dash 2 Trade – Платформа, която ще помогне на крипто инвеститорите да откриват нови възможности.
 2. IMPT – Платформа, фокусирана върху намаляването на вредните емисии.
 3. Calvaria.io – Дуели с карти и NFT награди за победителите.
 4. Tamadoge – Закачлива тамагочи крипто игра с награди.
 5. Battle Infinity – Платформата, която ще промени гейминга в Метавселената.
 6. Lucky Block – Номер 1 платформа в световен мащаб за NFT състезания.
 7. DeFi Coin – Децентрализирана финансова екосистема, която ще замени борсите.
 8. Етериум – Блокчейнът, чийто смарт договори дадоха тласък на NFT индустрията.
 9. Dogecoin – Най-успешната меме криптовалута със солидно онлайн присъствие.
 10. Shiba Inu –  Меме крипотвалутата, която увеличи стойността си над 10,000 пъти от Август 2020 досега.
 11. Биткойн – Пионерът, който проправи път на всички останали криптовалути.

Посети Dash 2 Trade Сега


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Детайлен преглед на най-печелившите криптовалути през 2022

Споменахме накратко за нашия списък с печеливши криптовалути за 2022. Време е за малко по-обстоен преглед на крипто пазара.

 1. Dash 2 Trade – платформа, която ще помогне на крипто инвеститорите да откриват нови възможности.

Dash 2 Trade е нов проект, който ще даде възможност на начинаещи и напреднали крипто трейдъри да намерят следващия “еднорог”. Една от страхотните функции на платформата е, че ще бъде въведен оценъчен механизъм за определяне на потенциала на нови проекти в крипто пространството, което ще даде огромно предимство на инвеститорите в платформата.

Проектът Dash 2 Trade успя да събере $500,000 още в първия ден на предварителните продажби. Според много анализатори това ще се окаже и сред най-печелившите криптовалути.

 

Купи Dash 2 Trade Сега

 

 1. IMPT –  платформа, фокусирана върху намаляването на вредните емисии

Когато говорим за печеливши криптовалути, то не може да не споменем и този обещаващ проект – IMPT. Още в първите дни на предварителните продажби IMPT събра повече от $1 милион. В следващата фаза на кампанията цената на токена ще се повиши от $0.018 до $0.023.

Но за да бъде успешна една криптовалута, тя трябва да има и практическа стойност. Инвеститорите могат да получат IMPT токени като награда за пазаруване от големи вериги, които имат амбиция да намалят въглеродния си отпечатък и да се борят активно с климатичните промени. Не е учудващ и факта, че IMPT e най-енергийно ефективната криптовалута в света към момента.

 

 Купи IMPT сега

 1. Calvaria – дуели с карти и NFT награди за победителите

Calvaria е уникална P2E (в превод “Играй, за да спечелиш”) крипто игра, която успешно измества дори легендата Splinterlands. С удобен интерфейс за компютри и мобилни приложения, тя може да спечели сърцата на много геймъри. Ако има аудитория, която може да се нарече “отдадена на каузата”, то това винаги са геймърите!

Към момента проектът е в първа фаза на продажбите, но вече привлече вниманието на много крипто геймъри. Това нарежда RIA сред групата от печеливши криптовалути през 2022г.

 

 Купи Calvaria сега

 1. Tamadoge – закачлива тамагочи крипто игра със страхотни награди

Сред печелившите криптовалути се нарежда TAMA. Tamadoge е крипто игра, която пресъздава легендарните тамагочита, но работи с NFT-та. Всяко от тях има различна степен на уникалност, което прави някои доста по-желани и скъпи. 

Tamadoge “любимците” пък могат да влизат в битка, а победителите биват награждавани. Този проект е още в начална фаза, а минималната инвестиция е $25, които могат да бъдат платени както с фиатни пари, така и с криптовалути.

 

 Купи Tamadoge през OKX сега 

 1. Battle Infinity – платформата, която ще промени гейминга в Метавселената.

Третата най-печеливша криптовалута за игри е Battle Infinity. Проектът разработва система за игри, които включват метавселена и участниците в нея посредством NFT-та.

Платформата вече предизвика фурор в индустрията, като предварителните продажби на IBAT за $5 милиона приключиха в рамките на малко повече от три седмици, а последващото първично публично листване увеличи пазарната капитализация на $40 милиона.

 

 Купи Battle Infinity сега  

 1. Lucky Block – номер 1 платформа в световен мащаб за NFT състезания

Lucky Block навлезе ударно в началото на 2022 година и генерира една от най-успешните предварителни продажби в историята, като от началото до първия месец на търгуване цената се покачи с 6,000%.

Освен, че предлага страхотни възможности за крипто състезателите, LBLOCK токена претърпя корекции, което означава, че цената може да е близо до дъното. 

 

 Купи Lucky Block сега

 1. Defi Coin – децентрализирана финансова екосистема, която ще замени борсите

В нашия списък с печелившки криптовалути несъмнено присъства и Defi Coin. Разработчиците на проекта Defi Swap Exchange искат да предоставят на потребителите истинска децентрализация, като “предизвикат” световните лидери в крипто борсите Coinbase и Binance.

Потребителите ще избегнат излишни такси от комисиони, както и ще могат да търгуват с крипто без необходимост да си създават профил, което ще гарантира тяхната анонимност.

 

Купи DeFi Coin oт eToro сега


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


 1. Етериум – блокчейнът, чиято система за смарт договори даде тласък на NFT индустрията

Етериум е втората най-голяма криптовалута в историята на пазара. С капитализация от над $160 милиарда, ETH изостава единствено зад Биткойн. През ноември 2021, ETH достигна $4,800, но към момента се търгува с около 80% под тази стойност.

Краят на мечия пазар обаче, в комбинация с голямото Сливане (т.нар. Етериум 2.0), може да създаде страхотни възможности за инвеститорите, които предпочитат утвърдени крипто проекти.

 

Купи Етериум oт eToro сега 

 1. Dogecoin – най-успешната меме криптовалута със солидно онлайн присъствие

Първата меме криптовалута стартира през 2013 година, като Илон Мъск ѝ даде тласък през 2021. Въпреки че се срина с над 90% след това, дори в сегашната си “тиха“ фаза Dogecoin е с над 400 пъти над стойността си от началото на 2021г.

Позитивен знак за инвеститорите е, че Dogecoin токенът вече е стигал високи нива, а освен това доста бизнеси, които приемат крипто плащания, започват да внедряват и DOGE като опция.

 

 Купи Dogecoin oт eToro сега

 1. Shiba Inu – меме крипотвалутата, която увеличи стойността си над 10,000 пъти от Август 2020 досега

Shiba Inu бе създадена с цел да стане номер 1 меме криптовалута в света и да измести Dogecoin от това място. Макар това да не се случи, стойността на SHIB се увеличи над 10,000 пъти от стартирането си до сега.

 

 Купи Shiba Inu oт eToro сега 

 1. Биткойн – пионерът, който проправи път на всички останали криптовалути

Биткойн още е най-гоялмата криптовалута.  Освен, че за много инвеститори (дори извън крипто пространството) BTC се счита за солиден актив, в момента той се търгува над $20,000.

Той достигна почти $69,000 през ноември миналата година, а шансът за нов силен тласък е значителен. 

 

Купи Биткойн oт eToro сега 

Как да изберем печеливши криптовалути през 2022? 

Мечият пазар повлия негативно на повечето криптовалути, които претърпяха сериозни корекции, което прави избора на печеливши криптовалути трудна задача. Все пак има няколко начина, по които инвеститорите да минимиризат риска.

Успешна концепция и план

За да бъде успешен един крипто проект, той се нуждае от солидна основа, върху която да се опре – това са добрата концепция и плана. Започнете с документацията на целия проект. 

Биткойн, например, стартира с идеята да създаде децентрализирана финансова система в следствие на Световната финансова криза през 2007-2008.

Стабилни проекти на ниска цена

Друга добра идея за намиране на печеливши криптовалути е намирането на обезценени блокчейни.

Етериум се търгува с 80% под най-високата си цена, въпреки че съвсем наскоро се случи Сливането, което понижи цената на транзакциите драстично, намали въглеродния отпечатък и може да изпълнява до 4,000 пъти повече транзакции.

Брой собственици на токени

Най-добрият начин да разберете кои са печеливши криптовалути е да откриете броя на собствениците. Колкото по-голям брой поддръжници даден проект има, толкова по-голям е шансът инвеститорите да спечелят в дългосрочен план.

Shiba Inu е мемепроект, но разполага с над 3.5 милиона последователи в Twitter и повече от милион инвеститори.

 

Купи крипто oт eToro сега


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Кога е най-добрият момент за покупка? 

Инвеститорите, които искат да купят криптовалута с потенциал, трябва да вземат предвид цената към момента, но освен това трябва да се съобразят с някои много ключови фактори.

Предварителни продажби

Един от най-успешните начини човек да намери печеливши криптовалути през 2022 година е да хване предварителните продажби. Инвеститорите обикновено се нуждаят от начален тласък на своите проекти, затова и са склонни да съберат капитал като пуснат криптовалутите си на по-ниска от прогнозната цена.

Етериум старира през 2014 година със специална цена от $0.30 за ранни инвеститори. В момента 1 ETH струва над $1,300. 

Разбира се, ако не сте се възползвали тогава, може би сте „изпуснали влака“ за най-влиятелната криптовалута в NFT търговията. Но Dash 2 Trade, IMPT, Battle Infinity и Tamadoge са в предварителна продажба.

Mечи пазар

Няма по-добър начин за сдобиване с печеливши криптовалути от дълъг мечи пазар. 

 • Дори най-силните блокчейни като Биткойн и Етериум са претърпявали крах в цените.
 • Мечият крипто пазар е като стоковата борса. Стойността на целия пазар може да се претърпи корекции, без да има голям виновник за това.
 • Проекти като Етериум се сринаха до малко над $1,300 въпреки дългоочакваното сливане.

Обобщение

В тази статия открихме 11 печеливши криптовалути, в които си струва да се инвестира в момента. Разбира се, някои от тях са с по-голям потенциал – като платформата Dash 2 Trade, която ще промени тотално начина, по който крипто инвеститорите анализират и оценяват нови проекти, както и IMPT – блокчейнът, който се бори за една по-чиста планета. 

 

Купи Dash 2 Trade Сега

Чeсто задавани въпроси

Коя е най-печелившата криптовалута за закупуване сега? 

В исторически план, няма по-успешна криптовалута от Биткойн. Той започна от нищото и достигна рекордни стойности през ноември 2021 (почти $69,000). Към момента обаче Dash 2 Trade изглежда като обещаващ проект. А ако искате да обогатите портфолиото си, то IMPT е друга солидна опция.

Коя криптовалута има най-добро бъдеще? 

Генерално, цялата крипто индустрия има огромно бъдеще пред себе си, но спрямо текущите резултати и прогнозите на редица специалисти, Dash 2 Trade и IMPT имат най-добри шансове да се представят силно през 2023г. Освен това, те разполагат с огромен потенциал да постигнат солидни резултати в периода 2025-2030 година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.