НАЧАЛО Алткойни

Как да купя IMPT Token – ръководство за начинаещи

октомври 26, 2022 21:16 9 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купя IMPT Token – ръководство за начинаещи

IMPT е нова валута с амбициозната идея да пренесе опазването на околната среда на криптопазара.

Движението за опазване на околната среда се пренесе на криптопазара, като един от топ проектите е IMPT.io. Като част от широката картина, токенът е част от вълна от удобни за ползване услуги, целящи да помогнат на хората да намалят негативното въздействие върху околната среда. 

Благодарение на иновативните си функции тази нова “зелена” криптовалута има намерение да доминира в сектора за намаляване на емисиите благодарение на няколко иновации. В това ръководство ще ви дадем подробна информация за новия токен.

Основни характеристики на IMPT Token

Това е нов криптопроект, чиято цел е да намали производството на въглероден диоксид чрез използване на кредити и иновативна социална мрежа, разработена с цел да се намали въглеродният отпечатък на потребителите. 

Използвайки блокчейн технологията, тази платформа ще осигури проверяем въглероден кредит и ще елиминира риска от измами, свързани с въглеродните емисии в процеса. 

  • Досега платформата е сключила хиляди партньорства с водещи световни марки, като по този начин представя марката пред по-широка аудитория. 
  • Проектът разполага с екип от лидери в индустрията с дългогодишен опит. Това ниво на прозрачност е отлично и предвещава добро развитие и дълготрайност за проекта. 
  • Първоначалната предварителна продажба е в ход с 600 милиона токена, търгуващи се за само $0.018.

Посетете предварителната продажба на IMPT


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Как да купя IMPT – ръководство за начинаещи 

Проектът не крие амбицията си да бъде лидер на пазара и имат растеж, който подкрепя тази цел. Ето някои подробности за това как да закупите токени на най-ниската възможна цена:

Стъпка 1: Създайте крипто портфейл 

Трябва да създадете портфейл, който поддържа Етериум. Двата препоръчани портфейла са MetaMask и Trust Wallet, но повечето популярни опции също са вариант. За да създадете такъв портфейл, ще трябва да изтеглите разширение за браузър или мобилен портфейл. MetaMask предоставя и двете услуги, докато Trust Wallet поддържа само мобилен портфейл. Ще получите код за възстановяване. Съхранявайте го на сигурно място в случай на проблеми с устройството, което използвате. 

Стъпка 2: “Купи” ETH/USDT

Токенът е базиран на ERC-20 стандарта и може да бъде закупен само с Етериум (ETH) и USDT, така че трябва да имате от Етер. Човек може да закупи ETH или от регулирана платформа (като Binance), или директно от платформата на монетата чрез Transak. Трябва да закупите минимум 10 токена, което се равнява на едва $0.18. Но първо проверете цените на таксите за закупуване. Обикновено те струват няколко долара. 

Стъпка 3: Свържете портфейла 

Изтеглете закупените ETH или USDT в новия си крипто портфейл. Не забравяйте първо да проверите дали е настроен за мрежата на Етериум. Ако купувате ETH направо от платформата, се уверете, че портфейлът е свързан с платформата. Така Етерът ще бъде изпратен директно в портфейла ви. Свързването на портфейла с платформата е лесен процес. Отворете платформата, щракнете върху “Connect Wallet” след което изберете MetaMask или Wallet Connect, в зависимост от портфейла, който използвате. Потвърдете връзката.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Посетете предварителната продажба на IMPT 

Стъпка 4: Купете IMPT 

Изберете метод на плащане, сумата от токените, които искате да закупите, и натиснете Convert USDT или Convert ETH. Ще получите своите токени при “събитието за генериране на токени” (TGE – token generation event) след края на предварителната продажба.

Какво е IMPT?  

Екипът зад проекта има иновативната идея да токенизира въглеродните кредити и да ги предлага на крайните потребители като NFT. Това ще направи всеки въглероден кредит, продаван от платформата, проверим и уникален и ще сведе до нула вероятността за двойно плащане. Платформата ще предостави на потребителите три отделни начина за закупуване на въглероден кредит. 

  • Закупуване на въглероден кредит директно от платформата. 
  • Досега си партнира с над 10,000 водещи марки. Можете да купувате техните стоки и да печелите токени, които могат да бъдат конвертирани във въглеродни кредити. 
  • Всяка компания, която желае да намали въглеродните си емисии, може да свърже магазина си с платформата. След това тя може да разпредели избрана сума от продажбите, която ще отиде за проекти за компенсиране на въглеродните емисии. 

Потребителят може да избере компания от списъка, която да използва неговия кредит и да компенсира един тон въглеродни емисии. Системата е много по-безопасна от вече съществуващите. 

За да използва възможностите на социалните мрежи, екипът ще създаде платформа, в която потребителите могат да споделят и сравняват своите въглеродни компенсации. Като допълнителна награда потребителите ще могат да получат NFT токени за изгарянето на въглеродни кредити. Те ще могат да продават тези токени за криптовалути. 

Перспективите на цената на токена изглежда добре поради няколко фактора: първият е, че те предоставят много по-добра услуга от конкуренцията. Вторият е, че токенът беше пуснат, когато компенсирането на въглеродните емисии стана от решаващо значение за по-големите компании. Това би могло да доведе до висок скок в цената на валутата. 

Посетете предварителната продажба на IMPT 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Защо IMPT Token? 

Токенът работи да осигури всичко необходимо за да постигне растеж. Но растежът не е единствената причина да се включите в предварителната продажба.

Навлизане в бързо разрастващ се пазар 

Нарастващият сектор на въглеродните компенсации се разделя на два основни клона – задължителен и доброволен (VCM). Проектът ще оперира и на двата пазара. От 2008 г. насам задължителният пазар се е разширил със 128%, докато VCM планира да нарасне 25 пъти до 2050 г. 

Значителен потенциал 

Проектът има потенциал поради защото има голям брой партньори, чрез които достига до голяма аудитория. Освен това има значителна стойност както за компаниите, така и за потребителите. 

Смесване на блокчейн и околната среда 

Криптовалутите са обект на критики поради високата консумация на енергия. Валутата може да помогне за подобряване на имиджа на индустрията, като свърже блокчейн и околната среда. По този начин криптовалутите могат да привлекат инвеститори, ориентирани към устойчивото развитие. 

Използване на NFT 

NFT секторът е най-бързо развиващият се и само за няколко години се превърна в индустрия за милиарди. Валутата може да промени пазара на въглеродни компенсации с прилагането на NFT като средство за проследяване и осигуряване на неизменност на въглеродните токени. А допълнителният “хайп” за крипто и NFT ентусиастите е чудесен бонус. 

В партньорство с водещи марки 

Досега платформата е подписала над 10,000 партньорства с някои от най-големите световни марки, като предварителните продажби все още продължават. Екипът вероятно ще използва съществуващите партньорства, за да установи нови в бъдеще. Потребителите ще могат да печелят токени, като пазаруват от тези марки. Това може да създаде огромно търсене за токена и да повиши цената на монетата след пускането ѝ на пазара. 

Посетете предварителната продажба на IMPT

Цена на IMPT токена 

Пускането на предварителна продажба е чудесен начин за възнаграждаване на ранните поддръжници на криптовалутата и генериране на известен шум. Тази практика също така позволява на проекта да попълни паричните си резерви, за да финансира разработването на допълнителни функции. 

След кратка продажба за ранни инвеститори, монетата в момента е в първата си предварителна продажба с токени на цена от $0.018. Понастоящем общия брой на токените, които могат да бъдат закупени, е 600,000,000 (3 милиарда токена е максималното предлагане). 

Във втория кръг на продажбите се планира да бъдат включени 660 милиона, които ще се продават за $0.023 USD. Още 540 милиона ще бъдат продадени по време на третата и последна фаза на предварителна продажба за $0.028.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Какво би могло да предстои?

Въпреки че е трудно да се определи накъде ще се движи цената на монетата, бъдещето със сигурност изглежда положително. В документацията се посочва, че проектът си партнира с голям брой световни брандове и планира да подпише още повече партньорства в близко бъдеще, което може да даде тласък на актива. 

Едно предположение показва, че ако вземем предвид третия кръг на предварителната продажба (с очаквана цена от $0.028), то първоначалната цена на листване би трябвало да бъде между $0.028 и $0.06. По този начин инвеститорите в ранната предварителна продажба могат да реализират незабавна печалба с допълнителни печалби, когато токенът стигне до борсите. 

Посетете предварителната продажба на IMPT 

Социална платформа IMPT.io 

Екипът планира да създаде социална мрежа, която ще позволи на хората да споделят своите резултати от въглеродното компенсиране. Тази платформа ще им позволи да достигат нови ранкове и да вдигат нива. Потребителите ще имат възможност да обменят въглеродни кредити за NFT и да печелят точки. Това ще повиши ангажираността и ще позволи на компаниите да се похвалят със своя резултат в социалната мрежа, насърчавайки марките да намалят въглеродния си отпечатък. 

Платформа за пазаруване IMPT 

Не всеки може да закупи кредит за компенсиране на въглеродни емисии, но платформата предлага план, който може да реши и този проблем. Потребителите могат да печелят токени в платформата, докато пазаруват битови стоки, и след това да купуват с тях въглеродни кредити на пазара за въглеродни емисии. Потребителят има крайното решение какво да прави със своите въглеродни кредити – дали да ги задържи, продаде или обмени. 

Как да купя IMPT Token 

Предварителната продажба е в ход и това е добра възможност да се запознаете с проекта. Текущата цена на токена е само $0.018, но ще се повиши до $0.023 във втората фаза на предварителната продажба. 

Посетете предварителната продажба на IMPT 

Чeсто задавани въпроси 

Какво е IMPT Token? 

Това е нов криптопроект с фокус върху компенсирането на въглеродни емисии. Със своите кредити за компенсиране на въглеродни емисии този проект планира да позволи на хората и компаниите да печелят токени. По-късно тези токени могат да бъдат обменени за въглеродни кредити чрез пазаруване от хиляди водещи световни марки. 

Какво можем да очакваме? 

В момента тече първата фаза на предварителна продажба. Платформата е установила партньорства с над 10,000 водещи марки и тепърва предстои да се обявят още. Като добавим към това и вътрешната стойност на токена, дадена от структурата на проекта, може да видим бум, след като токенът стартира. 

Къде да купя токени? 

Монетата е в предварителна продажба, така че можете да си купите токени само на платформата на проекта. Текущата цена е $0.018 при минимална покупка на 10 токена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Инвеститор напусна работа и тръгна с печалбите си от Биткойн на глобална пътешествие – VC Spectra следващата му цел?

След като намира успех с Биткойн, този човек се впуска в глобално приключение. Може ли VC Spectra да бъде следващата дестинация за неговите инвестиции?

септември 25, 2023 12:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.