НАЧАЛО Алткойни

Как да купя Tamadoge (TAMA) – Ръководство за начинаещи

октомври 28, 2022 15:58 8 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купя Tamadoge (TAMA) – Ръководство за начинаещи

Tamadoge (TAMA) е един от относително новите алткойни на пазара, позиционирана да яхне вълната на Dogecoin и Шиба Ину. 

Как да купя Tamadoge – Ръководство за начинаещи

Tamadoge (TAMA) е меме криптовалута, която черпи вдъхновение от успеха на Dogecoin и Шиба Ину. Успехът на меме пионерите дойде, след като те бяха споменати множество пъти в социалните мрежи от влиятелни хора като Илон Мъск. 

Това даде повод за надежда за успех на множество подобни меме монети. Със сигурност TAMA е интересна алтернатива, подкрепена със солиден фундамент. В този материал ще разгледаме как и защо меме валутата заслужава да ѝ се обърне внимание. Ще обясним лесно и разбираемо всички стъпки по процеса на покупка, както и основните аргументи, според които монетата обещава да бъде сред водещите алткойни на пазара през 2022. 

Основни характеристики на Tamadoge 

  • TAMA е дефлационна криптовалута, която ще действа като токен на “Tamaverse”
  • Гръбнакът на екосистемата е създаването и отглеждането на дигитални домашни любимци. 
  • Първоначално тези домашни любимци са бебета и ще изискват съответната грижа. След като пораснат, те ще могат да участват в арена битки, заедно със своите собственици, където да печелят награди. 
  • TAMA получи регистрация в OKX, след като извърши една от най-големите предварителни продажби в историята и набра повече от $19 милиона. 

Купете TAMA 

Как да купя Tamadoge – стъпки 

TAMA не спира да печели популярност сред криптоентусиастите по целия свят като една от най-перспективните нови криптовалути на пазара. Токенът се стреми да яхне вълната на “меме валутите”

Същата тази вълна даде на Dogecoin и Шиба Ину изключителна възвръщаемост. Но как да си купим тази меме валута? Всяка стъпка от инвестиционния процес е обяснена по възможно най-ясен начин. 

Настройте OKX акаунт 

Влезте на OKX и въведете личните си данни. Нужно е да предоставите телефонен номер, имейл адрес и да създадете парола. Потвърдете регистрацията на акаунта с кода, който ще получите от OKX. 

Купете или прехвърлете USDT 

Токените TAMA могат да бъдат закупени с USDT от OKX. Инвеститорите могат да закупят стабилната монета с кредитна или дебитна карта директно на борсата. Въведете желаната сума USDT и данните на картата си. След това потвърдете транзакцията. Разбира се, имате и вариант да прехвърлите USDT в OKX, ако разполагате с тях на друга борса или в крипто портфейл. 

Създайте поръчка за покупка на OKX 

Инвеститорите трябва да преминат към раздела “Trade” и да изберат “Spot trade”, за да конвертират своите токени, след което да намерят двойката TAMA/USDT. “Market” дава относително добра цена. 

Въведете сумата, която желаете да закупите, и след това кликнете върху “Buy TAMA”. След потвърждението ще можете да получите достъп до TAMA на борсата OKX. Монетата е достъпна за покупка и на борсата OKX DEX за тези, които не могат да използват OKX CEX поради регулаторни ограничения. 

Купете TAMA


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Какво е Tamadoge? 

Екипът има амбицията Tamadoge да се превърне във водещата меме монета. Те искат да изградят силна общност като тази на Doge. Именно благодарение на общността си, Dogecoin и Шиба Ину успяха да достигнат забележителни висоти през 2021. 

Една от интересните характеристики на монетата е комбинацията от механики за play-to-earn (P2E) и концепцията за меме валута. Това позволява на потребителите да печелят награди, докато играят и превръща TAMA в един от най-добрите ERC20 токени. 

Това се постига, като се позволява на играчите да създават, размножават, полагат грижи и да печелят заедно със своите дигитални “домашни любимци”. Тези NFT домашни любимци идват със свои специални сили и слабости. В началото всички тези виртуални животинки са бебета, за които трябва да се полагат съответните грижи. След като пораснат, те могат да участват в битки с други домашни любимци на арената. Там те ще печелят Dogepoints и ще катерят ранглистата. 

Голям плюс за търговците е липсата на вградена такса в токена. Така те ще могат да запазят възможно най-голяма част от печалбата си. TAMA предлага солидна верификация и сигурност. Наскоро, токенът получи KYC верификация от CoinSniper.

Тази обява в CoinSniper е проверена по KYC. Това означава, че екипът, който стои зад този проект, е разкрил самоличността си пред служителите на CoinSniper. Проверките на KYC не гарантират сигурни инвестиции. Винаги извършвайте собствено проучване.

Смарт договорът е одитиран и потвърден от SolidProof.io. Следете официалния Telegram канал за още информация. 

Купете TAMA 

Защо Tamadoge има потенциал? 

Търговците на дребно, които искат да инвестират в криптовалута, често се насочват към меме валути поради способността им да генерират огромна възвръщаемост. И все пак токенът идва и с много други предимства, като: 

Вълнуващ потенциал за спечелване на награди 

P2E механиката на TAMA е една от уникалните черти на проекта. Възможността за доходност и привлекателната визия на играта я правят атрактивна за широка гама инвеститори. 

Всичко това е с цел да се изгради силна общност зад TAMA, която да направи екосистемата достъпна както за начинаещи, така и за опитни трейдъри. 

Използва подкрепата на общността на DOGE 

Тези, които купиха Шиба Ину през 2021 г., се възползваха от силната подкрепата на общността около валутата. Интересът към SHIB в социалните мрежи спомогна валутата да постигне скок от 1,200% само за няколко седмици. 

Екипът на TAMA си поставя сходна цел. Те искат да се възползват силата на имиджа на “Doge” и резултатът вече е на лице. Официалната страница на токена в Twitter вече има над 78,000 последователи. 

Интеграция с Metaverse 

Екипът зад TAMA планира да пусне и своя собствена метавселена, наречена “Tamaverse” и ще бъде повлияна от нуждите на по-широката общност. Интересна подробност е, че NFT домашните любимци ще съществуват като 3D модели. Това със сигурност ще задълбочи връзката между играчите и техните домашни любимци. 

Убедителен план за развитие 

TAMA разполага с убедителен план за развитие и се очаква това да покачи цената на токена в дългосрочен план. В него са включени идеи, като партньорства с други платформи за метавселена, листвания на CEX, аркадни P2E игри с физически награди и приложение за AR. 

NFT интеграция

TAMA предлага и нещо за NFT ентусиастите. Домашните любимци в екосистемата представляват NFT, което може да се търгува в платформата. Също така е планирано в Tamaverse да се предлага и голямо разнообразие от NFT-предмети за домашните любимци: храна и аксесоари, както и възможност за закупуване на неограничен брой домашни любимци. 

Купете TAMA 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Цената на Tamadoge 

TAMA отбеляза резултатна предварителна продажба. В момента токенът се търгува на OKX, Uniswap и BitMart. За това време токенът успя да стигне връх от $0.195, което е увеличение от над 1,900% от стартовата цена от $0.01. Понастоящем се търгува на цена от $0.13. Монетата също така скочи повече от 6 пъти възвръщаемост от пускането на пазара на токена при цена от $0.03. 

Прогноза за цената 

Трудно е да се даде точна прогноза за цената на TAMA. Проектът е в ранен етап на развитие, а платформата все още е в процес на разработка. Все пак можем да вземем за пример други успешни предварителни продажби. 

Tezos (XTZ) е удачен пример за успешна предварителна продажба. Този токен набра забележителните 232 милиона. Цената на токена се повиши с 645% само за няколко седмици след като бе пуснат в Coinbase. 

Успехът на XTZ не гарантира успех и за TAMA, но все пак дава добра индикация за това какво може да се постигне чрез успешна предварителна продажба. 

Tamadoge Приложение 

Както се отбелязва в техническата документация на TAMA – екипът разработва и мобилно приложение, което да допълни уеб-базираната апликация. Чрез нея потребителите ще се грижат за своя любимец дори и в движение, като се гарантира, че винаги ще могат да го виждат и да взаимодействат с него. 

Очаква се и разработка на приложение за разширена реалност (AR), което да  функционира подобно на популярната игра “Pokemon GO”.

Tamadoge NFT

TAMA се нарежда сред вълнуващите NFT проекти проекти на тази година, благодарение на иновативния начин, по който играта интегрира цифровите активи. 

Домашните любимци на потребителите ще са бебета, но ще пораснат с времето. Потребителите ще трябва да се грижат за тях. Всеки домашен любимец има уникални способности, които помагат за арената. Тези елементи са NFT и  включват всичко необходимо, като храна и аксесоари за кучета. Целта е да се изгради “истинска” привързаност между потребителите и домашните им любимци, както и безпроблемна търговия чрез TAMA магазина. 

Как да купя Tamadoge – Заключение 

Разгледахме как да си купите TAMA, както и редица причини да го направите. Със сигурност токенът е един от вълнуващите на пазара и представя възможност. 

Чeсто задавани въпроси 

Какво е Tamadoge? 

Криптовалутата на TAMA е вълнуваща нова “меме валута”, която действа като валута на Tamaverse. В рамките на тази екосистема потребителите могат да придобиват “домашни любимци” и да се грижат за тях, преди да ги използват в битки с други потребители и да печелят награди. 

Какви са перспективите на Tamadoge? 

Няма как да се каже със сигурност. TAMA предлага два елемента от всеки силен проект – стабилен план за развитие и множество възможности за употреба. 

Къде да закупя Tamadoge? 

Може да закупите TAMA в OKX през централизирани и децентрализирани платформи за обмен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.