Basic Attention Token иконка

Basic Attention Token BAT

Ранк 95
Basic Attention Token Цена Калкулатор :
Ранк 95
Basic Attention Token цена в USD: Basic Attention Token цена в EUR: Basic Attention Token цена в BGN:

$0.404046

0.404046

€0.3881387

0.7607519 BGN

0.00001340 BTC

Пазарна капитализация
$605,209,217
1,497,872,067 BAT
ATH
$1.9
% до ATH (370.24%)
24ч Обем
$104,030,763
257,472,575 BAT
Крипто в циркулация
1,498,036,245.877 BAT
Макс : 1,500,000,000

Какво е Basic Attention Token

Basic Attention Token (BAT) е децентрализирана платформа за обмен на реклами с отворен код, изградена на платформата Eтериум. Проектът цели да се справи с измамите и непрозрачността на дигиталните реклами.

 

Целта на монетата е правилно да постави цена на вниманието на потребителите в рамките на платформата. Рекламодателите плащат BAT на уебсайтове (създатели на съдържание) за вниманието на потребителите. В екосистемата на BAT присъства и един друг много важен компнент - Brave. Браузърът с отворен код, който е ориентиран към запазване на поверителността на личния живот е предназначен да блокира тракерите и злонамерен софтуер. Той използва блокчейн технологията за анонимно и сигурно проследяване на потребителското внимание и съответно награждава издателите на съдържание.

 

Рекламата е един от най-важните модели на приходите за повечето онлайн фирми, но меко казано, рекламната индустрия е "динозавър". Моделът си стои един и същ години наред и отчаяно се нуждае от значителна промяна. Тук се намесва BAT, като се стреми да монетизира вниманието, плащайки на потребителите за гледане на реклами.

 

BAT се грижи за следното:

 

• Служи като разменна единица, като изрязва посредниците.

• Награждава потребителите, издателите и рекламодателите.

• Потребителите получават заплащане за внимание към рекламите.

• Издателите получават част от рекламните приходи, както е нормално.

• Рекламодателите получават по-добра възвръщаемост на инвестициите за тяхното съдържание.

Новият свят

 

Brave блокира всички ненужни реклами и тракери по подразбиране. Той непрекъснато следи вниманието ви, за да види какъв вид съдържание се следва през по-голямата част от времето. Въз основа на това, издателите ще получат съответно заплащане. Тъй като браузърът използва блокчейн за да следи всички тези данни, не е възможно да се подправя.

 

Наред с това, Brave постоянно измерва стойността на вниманието (Attention Value) на всяка реклама в браузъра. Тази стойност се изчислява въз основа на постепенното показване на рекламата и броя на видимите рекламни пиксели, пропорционално на съответното съдържание. Използвайки машинно обучение върху стойността на вниманието на различните реклами, Brave показва на потребителите какви реклами искат да видят.

 

Кой е Брендан Айк?


Брендан Айх е американски технолог и създател на езика за програмиране JavaScript. Той е съосновател на проекта Mozilla, Mozilla Foundation и Mozilla Corporation, и е служил като главен технически и главен изпълнителен директор на Mozilla Corporation. В момента той е главен изпълнителен директор на Brave Software.

 

BAT също така се прочу с едно от най-спорните първични предлагания на монети. ICO-то на BAT събра зашеметяващите $35 милиона…..в рамките на 30 секунди. Помислете за момент върху това. Времето, за което се прочита този параграф, е достатъчно за BAT да събере необходимия им капитал.

 

Един купувач дори плати на $4,7 милиона за закупуване на токените. Само 130 души купиха монетите, като 5-ма, изкупиха половината от цялото предлагане.

 

 

Basic Attention Token Цена в Реално Време

Basic Attention Token Новини

Браузърът Brave ще интегрира DeFi портфейл на Binance Smart Chain

Въпреки че Brave вече може да бъде конфигуриран да се качи на Binance Smart Chain ръчно, добавянето на предварително конфигуриран портфейл се очаква да опрости процеса, без да се изискват специални пр...
МАР. 24, 2021 08:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Basic Attention Token на Brave достигна нов ценови рекорд

Basic Attention Token (BAT) достигна нов рекорд за всички времена от $1.35 на 17-ти март. Криптовалутата се движи около $1.30 към момента на публикуване, според данни от CoinMarketCap.През последните ...
МАР. 17, 2021 21:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Brave изгражда собствен агрегатор за децентрализиран обмен

Според неговата BAT Roadmap 2.0, обявена на 24-ти февруари, Brave създава агрегатор за децентрализиран обмен (DEX), както и нов 'Brave Wallet', който да замени настоящите му крипто портфейли.Добавките...
ФЕВ. 25, 2021 14:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Brave - първият браузър, поддържащ децентрализираната вариант на HTTPS - IPFS

От версия 1.19.x потребителите могат да добавят още една функция към списъка с възможности на Brave - той вече поддържа децентрализираната алтернатива на HTTP(S) IPFS (InterPlanetary File System), коя...
ЯНУ. 23, 2021 12:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Brave влиза в парньорство с Binance

Widget Binance позволява на Brave потребителите да извършват крипто сделки, без да напускат браузъра.Брандън Айх, главен изпълнителен директор на Brave Software, обясни причината зад това партньорство...
МАР. 25, 2020 22:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ