НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 на най-евтини криптовалути за 2022 г.

18.11.2022 11:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 на най-евтини криптовалути за 2022 г.

Криптовалутите под $1 дават възможност да спечелите много, но не всички крият огромен потенциал. Нека видим топ 5 на евтините криптовалути.

Крипто инвеститорите често търсят по-евтините криптовалути и по-специално – тези под $1 стойност с ниска капитализация. Но това не значи, че е лесно да се намери перспективен крипто проект, който може да реализира обещаната концепция. Една огромна част от проектите са с много ниска стойност заради огромния брой токени, които се емитират.

Но как да откриете най-евтините криптовалути, в които да инвестирате в края на 2022 година? Някои от тях са страхотни, други – не особено. В тази статия ще разгледаме пет изключително амбициозни проекта, които вече получиха вот на доверие от много инвеститори и доказват, че имат потенциал.


Тази статия е спонсорирано съдържания и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Топ 5 най-евтини криптовалути за 2022 г.

В списъка по-долу ще разгледаме петте най-перспективни евтини криптовалути, на които можете да обърнете внимание към момента.

  1. IMPT –  Най-добрата евтина криптовалута през 2022
  2. Calvaria – Амбициозна крипто игра с много последователи
  3. Dash 2 Trade – Най-добрата нова платформа за крипто търговия
  4. Tamadoge – Евтина мийм криптовалута със страхотна концепция
  5. Battle Infinity – Крипто игра с много арени и собствен пазар

impt2

Преглед на топ 5 евтини криптовалути

IMPT – Обещаваща евтина криптовалута за 2022 г.

IMPT е нов крипто проект, който има много амбициозна цел – да намали въглеродните емисии, като включи брандове и потребители в битката за намаляване на въглеродните емисии.

Криптото IMPT има потенциал да се класира като най-добрата евтина криптовалута през 2022, като към момента има събрани над $12.3 милиона, а се намира във втория от три кръга на предварителни продажби.

Инвеститорите, които се включиха рано (при цена от $0.018 на токен), биха могли да спечелят до 55% в края на предварителните продажби, а листването на крипто борсите може да донесе допълнителна доходност. Но дори и да се включите сега на цена $0.023, имате шанс да генерирате 27.7% възвръщаемост и да спечелите от листването.

impt

 

impt2

Calvaria – Амбициозна крипто игра с много последователи

Calvaria: Duels of Eternity е нова фентъзи крипто игри, а RIA токенът, който “задвижва” екосистемата, би могъл да донесе до 450% доходност на ранните инвеститори.

В предпродажбите ще бъдат емитирани общо 300 милиона токена в десет кръга. Към момента на писане на статията се намираме в края на четвъртия и цената е около $0.025.

Наскоро излезнаха новини, че в края на годината Calvaria ще бъде листната в Kucoin, Gate.io & XT.com, което е огромен знак на доверие в платформата, тъй като централизирани крипто борси рядко дават шанс на проекти в толкова ранна фаза.

И макар ранните инвеститори да реализират 450% доходност, не е късно да се включите.

ria

 

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържания и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Dash 2 Trade – Най-добрата нова платформа за крипто търговия

Dash 2 Trade е иновативна крипто платформа, която позволява на трейдърите да се възползват от потенциални нови блокчейни. Макар да не носи същата възвръщаемост за инвеститорите като Calvaria, то инвеститорите възлагат огромни надежди на Dash 2 Trade.

Самата платформа е изградена от професионални трейдъри и разработчици с опит, които вече са постигали успех с един друг проект – Learn 2 Trade, който помага на форекс инвеститори да научат основите на трейдинга.

В момента са събрани $5.3 милиона и проектът е третата фаза на предварителната си продажба. Тези, които са инвестирали в самото начало, биха могли да генерират доходност до 39%, но дори сега инвеститорите могат да спечелят около 25% преди листването, а има и потенциал за още печалби.

d2t

 

d2t

 

Tamadoge – Евтина меме криптовалута със интересна концепция

TAMA е евтина меме криптовалута, която реализира над 1,500% възвръщаемост при листването в централизираната крипто борса OKX и донесе знаичтелни печалби на инвеститорите.

Успехът зад проекта се крие в невероятната концепция на Tamadoge – крипто игра с NFT домашни любимци, които чрез стейкване “узряват” и започват да се дуелират. Играта е от типа “играй, за да спечелиш” (P2E) като Axie Infinity.

След като скочи, TAMA токенът се срина заради мечия пазар. Напоследък обаче се забелязва раздвижване в положителна насока.

tama

 

tama

 

Battle Infinity – Крипто игра с много арени и собствен пазар

Battle Infinity поставя нови граници за това, което е възможно в Метавселената. IBAT токенът е най-евтината криптовалута в нашия списък, но разполага с голям потенциал.

Платформата за игри на Battle Infinity дава шанс да се състезавате на много арени, както и да закупувате различни аватари, оръжия и т.н. във вътрешния пазар (Battle Swap), където може да обменяте IBAT за други алткойни. 

IBAT се разпродаде в рамките на малко повече от 3 седмици и беше листната на две борси – PancakeSwap и LBANK. При цена от под $0.004, шансовете ви да спечелите при стабилно увеличение на цената се увеличават драстично.

ibat

 

Евтината криптовалута добра инвестиция ли е? 

Най-добрите криптовалути под $1, които изброихме в списъка, имат добри перспективи. Но нека видим две причини, които правят евтините крипто токени добра опция.

  • Голям потенциал – евтините криптовалути могат да скочат значително в рамките на дни. Най-добрите проекти редовно скачат с над 1,000% при листване (пример: Tamadoge).
  • Опция за пасивен доход – за да могат да бъдат стабилни, новите криптовалути се нуждаят от хора, които да поддържат блокчейна. Стейкването на нови криптовалути дава шанс на инвеститорите да генерират лихви.

Заключение

На пазара има десетки хиляди евтини криптовалути, все още под $1. В тази статия разкрихме пет от най-перспективните крипто проекти. В крайна сметка всичко опира до това какво ви влече – искате ли да инвестирате в проекти с кауза, или крипто игрите са приоритет?

Често задавани въпроси 

Коя е най-евтината криптовалута за закупуване в момента?

Battle Infinity към момента е най-евтината криптовалута за закупуване, като стойността на IBAT токенът е под $0.004.

Как да купите тези криптовалути? 

За да закупитете евтина криптовалута в предпродажба, е необходимо да създаде собствен крипто портфейл (MetaMask е най-предпочитан избор). След това трябва да закупите Етериум и да свържете портфейла си с платформата на предварителната продажба, която сте избрали.


Тази статия е спонсорирано съдържания и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.