НАЧАЛО Алткойни

Grayscale стартира Solana тръст

01.12.2021 11:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale стартира Solana тръст

Grayscale Investments стартира Solana тръст.

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.

Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен директор на Grayscale каза, че инвеститорите все повече “диверсифицират своята експозиция отвъд цифровите активи като Биткойн и Етериум“.

Към момента на писане Solana се търгува на $218.

Grayscale добавя Solana към своя списък с инвестиционни продукти

Grayscale Investments, най-големият мениджър на активи на дигитални валути в света, обяви във вторник стартирането на Grayscale Solana Trust. 

Новият тръст, който ще инвестира “единствено и пасивно” в SOL, токена на мрежата Solana, е 16-ият крипто инвестиционен продукт на Grayscale.

Не Пропускай: Какво трябва да следим при Биткойн?

В съобщението се отбелязва:

Тръстът вече е отворен за ежедневен абонамент за отговарящи на условията индивидуални и институционални акредитирани инвеститори. Тръстът функционира по същия начин като другите инвестиционни тръстове с един актив на Grayscale.

Другите инвестиционни продукти с един актив на Grayscale осигуряват експозиция към Биткойн, Basic Attention Token,  Биткойн Кеш, Chainlink, Decentraland, Етериум, Етериум Класик, Filecoin, Лайткойн, Livepeer, Stellar Lumens, Zcash и Horizen.

В допълнение, Grayscale предлага разнообразни продукти: Grayscale Digital Large Cap Fund и Grayscale Defi Fund. Първият осигурява покритие на горните 70% от крипто пазара по пазарна капитализация. Вторият осигурява излагане на селекция от водещи в индустрията DeFi протоколи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.