НАЧАЛО Алткойни

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

Блокчейн тракера Whale Alert съобщи за трансфера на 7,981,517 токена SOL на стойност приблизително $184.4 милиона по време на транзакцията. Това доведе до практическо изчерпване на изпращащият портфейл на Solana, като в него остана само минималното количество от 0.002 SOL.

Този значителен трансфер се случва в момент, когато Solana обяви партньорството си с Brave, което ще донесе поддръжка на децентрализирани приложения (dApp) на Solana във версиите за iOS и Android на браузъра Brave.

Потребителите на Brave вече могат да получат достъп до dApps на Solana чрез вградения портфейл за криптовалути на Brave, без да напускат браузъра – функция, похвалена от Амелия Дали, ръководител на отдела за партньорства във фондация Solana, която заяви, че тази интеграция е значителна, тъй като предоставя на потребителите браузърни връзки към програмите на Solana, които са оптимизирани за мобилна употреба.

Главният изпълнителен директор и съосновател на Brave Брендън Айх коментира интеграцията, заявявайки, че Brave се превръща в предпочитан браузър за света на Web3 и с включването на поддръжката на децентрализирани приложения на Solanа за мобилни устройства те целят да разширят обхвата си до още една група, която търси бързи и удобни начини да използва своята криптовалута в движение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?


Първоначално Brave разкри плановете си за интеграция със Solana в края на 2021 г., но се въздържа да предостави подробности.

Към момента на писане на статията стойността на Solana се е повишила с близо 200% от най-ниската си стойност миналия месец и в момента се търгува за $23.35. Стойността на местния токен на Brave, Basic Attention Token (BAT), се е увеличила с 52% през последния месец и в момента се търгува за $0.29.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене