Home

Как да печелим безплатни криптовалути

30.06.2024 18:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да печелим безплатни криптовалути

Печеленето на безплатна криптовалута може да бъде лесно и разнообразно. Възможностите са многобройни - от регистриране в борси като Coinbase и eToro до стейкинг на криптовалута в мрежи като Етериум.

Можете да получавате възнаграждение и чрез образователни платформи като Coinbase Earn, да участвате в airdrop събития или дори да сърфирате в интернет с браузъра Brave. За тези, които търсят лихва върху своите авоари, крипто спестовните сметки и платформите за кредитиране предоставят реални възможности. Освен това крипто кредитните карти и уебсайтовете за проучвания предлагат алтернативни методи за натрупване на дигитални монети. 

1. Присъединете се към борса  

Много крипто борси възнаграждават новите потребители с безплатна криптовалута при регистрация. Някои известни платформи включват Coinbase, eToro, Gemini и Crypto.com. Следете за актуални събития за допълнителни награди.

2. Крипто стейкинг  

Печелете стабилен доход, като стейквате своята криптовалута. Чрез валидиране на транзакции в мрежи за доказване на залози (PoS) като Етериум можете да печелите награди. Имайте предвид обаче, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) оспори някои програми, считайки ги за нерегистрирани ценни книжа.

3. Безплатни NFT  

Незаменяемите токени (NFT) могат да се търгуват за криптовалути. Можете да ги получите чрез раздаване в Discord или Twitter. Имайте предвид потенциалните данъчни последици.

4. Учете и печелете 

Уебсайтове като Coinbase Earn и CoinMarketCap.com предлагат крипто награди за изпълнение на образователни задачи. Въпреки че невинаги може да получите желаната криптовалута, това е лесен начин за натрупване на различни монети.

5. Спасителна сметка за криптовалути  

Печелете лихва върху притежаваните от вас крипто притежания с помощта на крипто спестовна сметка. Платформи като Crypto.com предлагат диференцирани лихвени проценти в зависимост от размера на депозита ви. Стабилните монети често предоставят по-високи лихвени проценти в сравнение с по-волатилните криптовалути като Биткойн и Етериум.

6. Крипто кредитиране

Давайте назаем своята криптовалута, за да печелите лихва чрез децентрализирано финансиране (DeFi). Уверете се, че използвате реномирани платформи и обмислете диверсифициране на заемите си, за да намалите риска.

7. Получаване на пари в брой от брокерска къща

Традиционните брокерски къщи като eToro, Robinhood и Webull понякога предлагат бонуси в щатски долари, които могат да бъдат конвертирани в криптовалута. Тези платформи може да имат реферален бонус или други промоции, които да проучите.

8. Участвайте в airdrop събития

Новите крипто проектичесто разпространяват безплатни монети чрез airdrop, за да предизвикат интерес. Ангажирайте се с тези проекти в социалните медии или други платформи, за да се класирате. 

9. Крипто кредитни карти 

Кредитните карти с крипто награди, като например тази на Gemini, предлагат криптовалути в замяна на вашите покупки. 

10. Приемайте проучвания

Уебсайтове като Freecash ви позволяват да печелите криптовалути, като попълвате анкети, играете игри или участвате в други платени оферти. Печалбите могат да бъдат взети и под формата на долари или карти за подаръци.

11. Празглеждане на мрежата

Браузърът Brave ви възнаграждава с Basic Attention Token (BAT) за гледане на реклами, докато сърфирате. Той блокира типичните реклами и бисквитките, като осигурява по-безопасно сърфиране и същевременно споделя 70% от приходите от реклами с потребителите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.