НАЧАЛО Други

Кои са най-разработваните крипто проекти през последния месец?

юни 21, 2023 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-разработваните крипто проекти през последния месец?

Въпреки неотдавнашните предизвикателства на крипто пазара, много блокчейн и криптовалутни компании и техните екипи показаха устойчивост и отдаденост на напредъка и развитието.

Според неотдавнашна информация от платформата за крипто анализ Santiment от 20 юни, Kusama (KSM), Polkadot (DOT) и Cardano (ADA) се очертават като трите най-добри проекта по отношение на активността на разработката в GitHub през последните 30 дни.

Използваните показатели включват различни събития в GitHub, като например пускане на код, взаимодействия с проблеми, взаимодействия с искания за изтегляне, редакции в уикито на GitHub, коментари на ангажименти и брой на хранилищата с отворени ресурси.

По отношение на тези дейности Kusama и Polkadot си поделят първата позиция със средно 544.93 събития през последния месец, следвани плътно от Cardano с 486.9 събития.

Status (SNT) се нарежда на следващо място с 347.5 събития, следван от Hedera (HBAR) с 344.53 и Chainlink (LINK) с 340.4, като по този начин влиза в първата шестица на най-развитите активи.

Освен това Cosmos (ATOM) си осигури седмото място с резултат за развитие от 322.33, а Internet Computer (ICP) следва на осмо място с 303 събития.

Decentraland (MANA) и Етериум (ETH) заемат съответно девета и десета позиция с 288 събития и резултат от 246.57, както е посочено в таблицата.

Попадането сред първите 10 криптовалути по активност на разработката в GitHub показва постоянния ангажимент на техните екипи за напредък. По-специално Cardano бе възхвалена от своя основател Чарлз Хоскинсън като примерен модел на децентрализация и катализатор за други активи, към които да се стремят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.