НАЧАЛО Алткойни

Китовете насочват вниманието си към този алткойн след над 900% скок на цената

октомври 26, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете насочват вниманието си към този алткойн след над 900% скок на цената

Компанията за анализ на криптовалути Santiment съобщи за забележителен ръст на интереса от страна на големи инвеститори или "китове" към Tellor (TRB), децентрализиран оракулски протокол.

В понеделник TRB, родният токен на Tellor, стана свидетел на 51 транзакции, всяка от които на стойност над $100,000, отбелязвайки исторически връх. 

Към момента на писане на статията TRB се оценява на $114, което е забележителен скок спрямо стойността на токена от приблизително $11 към 11 август, представляващ удивително увеличение от над 927%, като 83% от тях са реализирани през последната седмица.

Въпреки тези значителни печалби активът все още остава с над 43% под пиковата си стойност от $161.12, която достигна през май 2021 г.

От Santiment също така подчертаха рязкото нарастване както на броя на уникалните активни адреси, така и на новогенерираните адреси, свързани с TRB:

Цената на Tellor вече е скочила с ~+750% от юли насам и китовете проявяват по-голям интерес от всякога, докато новите адреси продължават да се увеличават. Сега TRB е актив със 192-та по големина пазарна капитализация…

Освен това компанията отбеляза, че други криптовалути, сред които Chainlink (LINK), Polygon (MATIC), Aptos (APT) и Aave (AAVE), преживяват най-значителните си развръзки през годината.

Този неотдавнашен пробив на нивото на съпротива в края на уикенда, за разлика от предишните две кратки посещения на Биткойн до $30,000, се случи, докато алткойните нарастват, а не изостават от цената на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.