НАЧАЛО Алткойни

Ето кои са най-разработваните криптовалути през последния месец

ноември 8, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои са най-разработваните криптовалути през последния месец

Пазарът на криптовалути отбеляза увеличение на стойността на активите си през последните 30 дни, което доведе до повишена активност сред екипите за разработка на блокчейн.

Някои проекти отбелязаха значително по-високи нива на активност в сравнение с други.

Анализирането на приноса на разработчиците в платформи като GitHub може да предложи ценна информация за напредъка на даден проект. Времето и уменията, инвестирани от разработчиците, са решаващи показатели за тяхната увереност в потенциалния успех на проекта, продължаващото разработване на функции и цялостната легитимност.

Santiment, платформа, специализирана в анализ на поведението на блокчейн и криптовалути, наскоро сподели списък с 10-те най-ефективни актива въз основа на активността на разработчиците в GitHub. GitHub служи като платформа за кодиране и сътрудничество за програмисти, а този списък беше публикуван на 7 ноември.

Сред постоянните лидери Cardano (ADA) зае водещо място с 502,57 дейности на разработчици през последния месец, плътно следвана от Polkadot (DOT) и свързаната с нея мрежа Kusama (KSM), и двете с 484.23 дейности на разработчици през предходните 30 дни. Тези три проекта запазват челните си позиции от последния период на измерване.

Плътно след тях се нареждат Hedera (HBAR) с 353.67 регистрирани дейности за същия период от време, Aptos (APT) с 338.77, Status (SNT) с 335.87, ChainLink (LINK) с 330.63, Cosmos (ATOM) с 324.73, Етериум (ETH) с 287,67 и Vega Protocol (VEGA) с 285.57 месечни действия на разработчици.

Струва си да се отбележи, че седем от 10-те проекта с най-висока активност на разработчиците се нареждат и сред 32-те най-големи криптопроекта по отношение на пазарната капитализация. Тази корелация подчертава значението, което Santiment придава на активите, демонстриращи последователни усилия за усъвършенстване и иновации.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.