Home

Две ключови фигури от FTX ще получат присъдата си към края на годината

10.07.2024 6:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Две ключови фигури от FTX ще получат присъдата си към края на годината

Нишад Синг, бивш директор по инженерните въпроси в FTX, и Гари Уанг, бивш главен технологичен директор, ще получат присъдите си по-късно тази година.

Присъдата на Синг ще бъде произнесена на 30 октомври, а на Уанг – на 20 ноември.

И двамата ръководители се признаха за виновни по наказателни обвинения след драматичния срив на FTX в края на 2022 г., който оказа значително въздействие върху индустрията на крипто валутите. След признаването на вината си Синг и Уанг дадоха показания срещу бившия си шеф Сам Банкман-Фрийд по време на съдебния процес.

Техните показания разкриха, че са узнали за значителни нарушения в борсата малко преди подаването на заявление за обявяване на фалит. Освен това Райън Саламе, друг бивш изпълнителен директор на FTX, беше осъден на 7.5 години затвор за нарушения на правилата за финансиране на кампании, въпреки че не даде показания срещу Банкман-Фрийд.

Каролин Елисън, бивш главен изпълнителен директор на Alameda Research, също призна вината си по множество обвинения по дело, свързано с FTX, но датата на произнасяне на присъдата все още не е определена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Кандидат за Сената в САЩ продаде меме акции за над $5 милиона

Политиците в САЩ често търгуват с акции под ръководството на инвестиционни консултанти, които избират инвестиции от реномирани компании със силни основи и висок потенциал за растеж.

18.07.2024 18:11 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.