НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin (DOGE): Очаква ли се скок в цената на меме криптовалутата?

октомври 26, 2022 19:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE): Очаква ли се скок в цената на меме криптовалутата?

След дълъг период на низходящ тренд и консолидация, пазарът на криптовалути най-накрая започва да се събужда, както може да се види от движенията на повечето дигитални активи през последните дни.

Цената на популярната меме криптовалута Dogecoin (DOGE) също регистрира силни възходящи движения на фона на настоящото облекчително рали.

Всъщност Dogecoin регистрира повишения на дневните и седмичните си графики, като през последните 24 часа активът бележи близо 11% ръст при пазарна капитализация от $8.73 милиарда.

Към момента на публикуване DOGE се търгува на цена от $0.067 и държи 10-та позиция в класацията на криптовалутите по пазарна капитализация.

Какво сочат техническите индикатор?

Всички индикатори за технически анализ (TA) на DOGE, предоставени от XXX, изглеждат много обещаващо. Осреднената оценка от тези индикатори е 15 – “покупка”. Тази средна оценка се получава, като се съберат всички сигнали от осцилаторите и пълзящите средни (MA).

Макар че общата оценка е положителна, е добре да се има предвид, че пълзящите средни дават предимно сигнал за покупка, докато осцилаторите дават неутрален отчет. В допълнение, агрегатна оценка, която отдава еднаква важност на всички технически индикатори няма да е много надежден индикатор за краткосрочни или средносрочни движения.

Фундаменти в ползва на бичи подем за DOGE

Междувременно подемът на Dogecoin може да бъде допълнително подкрепен от последната актуализация за сделката на Илон Мъск за закупуване на Twitter, която милиардерът планира да приключи до 28 октомври, както е казал на своите съинвеститори.

Припомняме, че шефът на Tesla промени мнението си, след като се колебаеше за сделката на стойност $44 милиарда поради противоречията около броя на ботовете и спам акаунтите в платформата, които не могат да бъдат проверени, което затруднява оценката на перспективите на Twitter.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Този продукт може да тласне цената нагоре


Веднага след новината за обрата на сделката активността на DOGE китовете се повиши, като бяха регистрирани 85 големи транзакции, включващи поне $100,000 – което накара много членове на общността да видят потенциал за възстановяване на възходящия тренд и достигане на върховете от 2021 г.

Освен това броят на притежателите на Dogecoin скочи през октомври като бяха добавени близо 100,000 акаунта за период от само три месеца от 24 юли насам, въпреки че това не се отрази веднага на движението на цената на DeFi актива.

Въпреки това неотдавнашните печалби, постигнати от по-голямата част от дигиталните активи, включително ръстът на глобалната пазарна капитализация на криптовалутите с 5.86% за деня, изглежда събудиха особено бичи настроения около меме криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.