НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin (DOGE): Очаква ли се скок в цената на меме криптовалутата?

октомври 26, 2022 19:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE): Очаква ли се скок в цената на меме криптовалутата?

След дълъг период на низходящ тренд и консолидация, пазарът на криптовалути най-накрая започва да се събужда, както може да се види от движенията на повечето дигитални активи през последните дни.

Цената на популярната меме криптовалута Dogecoin (DOGE) също регистрира силни възходящи движения на фона на настоящото облекчително рали.

Всъщност Dogecoin регистрира повишения на дневните и седмичните си графики, като през последните 24 часа активът бележи близо 11% ръст при пазарна капитализация от $8.73 милиарда.

Към момента на публикуване DOGE се търгува на цена от $0.067 и държи 10-та позиция в класацията на криптовалутите по пазарна капитализация.

Какво сочат техническите индикатор?

Всички индикатори за технически анализ (TA) на DOGE, предоставени от XXX, изглеждат много обещаващо. Осреднената оценка от тези индикатори е 15 – „покупка“. Тази средна оценка се получава, като се съберат всички сигнали от осцилаторите и пълзящите средни (MA).

Макар че общата оценка е положителна, е добре да се има предвид, че пълзящите средни дават предимно сигнал за покупка, докато осцилаторите дават неутрален отчет. В допълнение, агрегатна оценка, която отдава еднаква важност на всички технически индикатори няма да е много надежден индикатор за краткосрочни или средносрочни движения.

Фундаменти в ползва на бичи подем за DOGE

Междувременно подемът на Dogecoin може да бъде допълнително подкрепен от последната актуализация за сделката на Илон Мъск за закупуване на Twitter, която милиардерът планира да приключи до 28 октомври, както е казал на своите съинвеститори.

Припомняме, че шефът на Tesla промени мнението си, след като се колебаеше за сделката на стойност $44 милиарда поради противоречията около броя на ботовете и спам акаунтите в платформата, които не могат да бъдат проверени, което затруднява оценката на перспективите на Twitter.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Този продукт може да тласне цената нагоре


Веднага след новината за обрата на сделката активността на DOGE китовете се повиши, като бяха регистрирани 85 големи транзакции, включващи поне $100,000 – което накара много членове на общността да видят потенциал за възстановяване на възходящия тренд и достигане на върховете от 2021 г.

Освен това броят на притежателите на Dogecoin скочи през октомври като бяха добавени близо 100,000 акаунта за период от само три месеца от 24 юли насам, въпреки че това не се отрази веднага на движението на цената на DeFi актива.

Въпреки това неотдавнашните печалби, постигнати от по-голямата част от дигиталните активи, включително ръстът на глобалната пазарна капитализация на криптовалутите с 5.86% за деня, изглежда събудиха особено бичи настроения около меме криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене