НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin (DOGE): Активността в мрежата на криптовалутата расте

октомври 23, 2022 17:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE): Активността в мрежата на криптовалутата расте

Криптовалутата Dogecoin (DOGE) все още се бори с продължително низходящо движение на цената - фактор, който поставя под съмнение потенциала на актива да възстанови върховете си от 2021 г.

Въпреки това част от инвеститорите вероятно залагат на отскока на токена, както се подчертава от нарастващия брой притежатели.

Всъщност, към 23 октомври Dogecoin имаше 4,456,459 притежатели, което представлява ръст от около 2% спрямо 4,365,551 притежатели, регистрирани на 24 юли. Като цяло през тези три месеца десетата по пазарна капитализация криптовалута е добавила близо 100,000 нови притежатели, според данни на CoinMarketCap.

Междувременно активността на притежателите не се е отразила на цената на Dogecoin. Към момента на публикуване активът се търгуве около $0.0593, което представлява корекция от над 16% през последните три месеца.

Несъответствието между цената на DOGE и ръста на притежателите може да се дължи на няколко фактора, включително на убеждението, че стойността на меме криптовалутата потенциално ще се повиши. Забележително е, че очакването за ново покачване на алткойна се подчертава от продължаващото натрупване на актива от китовете и свързаната с това мрежова активност, която се стреми да придаде на токена по-голяма полезност.

Скокът на притежателите корелира и с последното развитие около придобиването на социалния медиен гигант Twitter от главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск. Струва си да се отбележи, че Мъск е бил значителна фигура в общността на Dogecoin в миналото и възможността за завършване на сделката може да има потенциално въздействие върху DOGE.

Забележително е, че Мъск е изразил подкрепа за DOGE, докато работи с основните разработчици в опит да изгради меме токена. Предишните туитове на Мъск за Dogecoin често тласкаха цената на актива нагоре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори активно трупат този алткойн


В същото време, ако сделката се осъществи, това може да бъде бича перспектива за Dogecoin с възможността да бъде добавен като метод за плащане в социалната мрежа.

През последните месеци Twitter все повече обхваща крипто сектора, като платформата позволява на потребителите да слагат NFT като профилни снимки, наред с използването на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) за ‘бакшиши‘.

Като цяло, в момента Dogecoin няма значителни разработки около мрежата и общите му перспективи зависят от по-широкото движение на пазарните цени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.