НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA): Този продукт може да тласне цената нагоре

октомври 26, 2022 8:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA): Този продукт може да тласне цената нагоре

Cardano все още се държи около зоната си на подкрепа след отхвърляне на нивата от $0.50 и $0.40 без индикации за отскок.

Криптовалутата е една от най-лошо представящите се в този крипто мечи пазар, но биковете може би все още имат някаква надежда.

Към момента на публикуване Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.40 с около 10.7% печалба за последните 24 часа и 12% печалба за предходните седем дни. През последния месец цената на ADA регистрира известна загуба, но изглежда може да виждаме началото на известно възстановяване.

Присъединяване на милиони нови потребители към Cardano

В неотдавнашно интервю за Big Pey създателят на Cardano Чарлз Хоскинсън разказа за пускането на най-новия им крипто портфейл „Lace“. Според Хоскинсън този нов продукт ще позволи на Cardano да достигне до един милиард потребители.

Новият крипто портфейл все още се разработва, но след пускането му ще работи като „световната финансова операционна система“. Lace ще предостави на потребителите нови случаи на употреба, достъп до незаменяеми токени (NFT), DeFi протоколи, блокчейн гейминг и много други.

Новият крипто портфейл ще предложи универсално решение за идентификация, транзакции и приложения. Според Хоскинсън, Lace се основава на комбинация от наследените и най-новите технологии.

Хоскинсън очаква Lace да разпали промяна в крипто индустрията, като даде тласък към създаване на нови крипто портфейли. В продължение на няколко години с помощта на най-различни продукти компаниите се опитват да накарат потребителите да приемат решения за идентификация и сертификати, но до известна степен неуспешно. Lace може да бъде първият крипто портфейл, който да постигне този резултат.

Ще бъде ли Cardano съвместим с Биткойн и Етериум?

В дългосрочен план притежателите на Cardano и ADA може би ще видят най-значителната полза, но цялата индустрия може да се възползва от Lace. Хоскинсън твърди, че всеки, който има компютър или смартфон, ще може да изтегли Lace и да го използва.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Приходите от копаене спадат значително


Крипто портфейлът ще премине от демо фаза към бета версия, но Хоскинсън внимаваше да не споменава крайни срокове. В бъдеще Lace може да се превърне в ‘основния’ продукт на Cardano – портфейл за „всички, а не само за крипто ентусиастите“, каза компютърният учен, допълвайки:

Той също така ще бъде междуверижен. Така че, това не е само Cardano. Той ще поддържа Биткойн, Етериум и много други екосистеми, и ще покаже това, което сме създали като екосистема, на останалата част от криптовалутното пространство в това отношение.

Lace може да разпали следващото възходящо движение на цената на ADA. В противен случай криптовалутата изглежда готова да продължи да следва тенденцията, която все още клони към спад предвид несигурните макроикономически условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене