НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA): Този продукт може да тласне цената нагоре

октомври 26, 2022 8:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA): Този продукт може да тласне цената нагоре

Cardano все още се държи около зоната си на подкрепа след отхвърляне на нивата от $0.50 и $0.40 без индикации за отскок.

Криптовалутата е една от най-лошо представящите се в този крипто мечи пазар, но биковете може би все още имат някаква надежда.

Към момента на публикуване Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.40 с около 10.7% печалба за последните 24 часа и 12% печалба за предходните седем дни. През последния месец цената на ADA регистрира известна загуба, но изглежда може да виждаме началото на известно възстановяване.

Присъединяване на милиони нови потребители към Cardano

В неотдавнашно интервю за Big Pey създателят на Cardano Чарлз Хоскинсън разказа за пускането на най-новия им крипто портфейл “Lace”. Според Хоскинсън този нов продукт ще позволи на Cardano да достигне до един милиард потребители.

Новият крипто портфейл все още се разработва, но след пускането му ще работи като “световната финансова операционна система”. Lace ще предостави на потребителите нови случаи на употреба, достъп до незаменяеми токени (NFT), DeFi протоколи, блокчейн гейминг и много други.

Новият крипто портфейл ще предложи универсално решение за идентификация, транзакции и приложения. Според Хоскинсън, Lace се основава на комбинация от наследените и най-новите технологии.

Хоскинсън очаква Lace да разпали промяна в крипто индустрията, като даде тласък към създаване на нови крипто портфейли. В продължение на няколко години с помощта на най-различни продукти компаниите се опитват да накарат потребителите да приемат решения за идентификация и сертификати, но до известна степен неуспешно. Lace може да бъде първият крипто портфейл, който да постигне този резултат.

Ще бъде ли Cardano съвместим с Биткойн и Етериум?

В дългосрочен план притежателите на Cardano и ADA може би ще видят най-значителната полза, но цялата индустрия може да се възползва от Lace. Хоскинсън твърди, че всеки, който има компютър или смартфон, ще може да изтегли Lace и да го използва.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Приходите от копаене спадат значително


Крипто портфейлът ще премине от демо фаза към бета версия, но Хоскинсън внимаваше да не споменава крайни срокове. В бъдеще Lace може да се превърне в ‘основния’ продукт на Cardano – портфейл за “всички, а не само за крипто ентусиастите”, каза компютърният учен, допълвайки:

Той също така ще бъде междуверижен. Така че, това не е само Cardano. Той ще поддържа Биткойн, Етериум и много други екосистеми, и ще покаже това, което сме създали като екосистема, на останалата част от криптовалутното пространство в това отношение.

Lace може да разпали следващото възходящо движение на цената на ADA. В противен случай криптовалутата изглежда готова да продължи да следва тенденцията, която все още клони към спад предвид несигурните макроикономически условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla предполагаемо отново ще приема Bitcoin плащания – може ли тази алтернатива да е следваща?

След двегодишно затишие по отношение на Bitcoin (BTC) докладите показват, че Tesla е на път да приеме отново флагманската криптовалута като метод за плащане.

септември 25, 2023 17:00 4 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.