НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е най-голямата позиция на Питър Бранд

август 5, 2022 13:47 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е най-голямата позиция на Питър Бранд

Трейдърът каза, че притежава както цифрово, така и физическо злато в портфейла си.

Брандт е силно инвестиран в Биткойн от 2018 г.

Според публикацията на самия търговец, една от най-големите му позиции е Биткойн. В темата, в която споменава този факт, трейдърът популяризира клип от предаването „Real Time with Bill Maher„, в който водещият се подиграва с криптовалутите и някои монети, включително Dogecoin.

Брандт добави, че е забавно, че само няколко седмици след излъчването на епизода Биткойн е достигнал локален връх от $57,000, което показва колко пренаситен е пазарът, като се има предвид разнообразието от измамни проекти и безполезни колекции от NFT и DeFi проекти.

Трейдърът уточни, че Биткойн все още е една от най-големите му позиции, въпреки че през последните няколко месеца загуби повече от половината от стойността си.


Това не притеснява Бранд, като той обясни, че това е инвестиция от 2018 г., от която е извадил първоначалния си капитал.

[Това беше] отделен куп от средства, отпуснат в края на 2018 г. Първоначалното разпределение на капитала е премахнато, така че играя изцяло с печалби. Също така търгувам активно 60% от средствата (половината от които в момента са в дълги позиции в злато) Разглеждам Биткойн като хедж срещу всички инвестиции, деноминирани в щатски долари.

Както от CryptoDnes отразихме Майкъл Сейлър наскоро напусна поста си на главен изпълнителен директор на MicroStrategy – най-големия корпоративен притежател на Биткойн. Сейлър коментира решението, като подчерта, че това е план, който се готви от четири години и той остава най-големия акционер на компанията.

В скорошно интервю за Bloomberg Crypto Джим Роджърс – съоснователя на Soros Fund Management – сподели, че ако не видим драматична промяна, не би инвестирал в криптовалути. Той смята, че с разрастването на сектора, държавните институции ще засилват контрола си върху дигиталните активи все повече.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Криптовалутите нямат място в частното банкиране“ – Pictet Group


Положението се подобрява на пазарите

Въпреки негативните настроения около крипто пазара, Биткойн показва признаци на сила, като много пазарни участници са оптимистично настроени към предстоящото ценово действие. Биткойн се движи във възходящ тренд през последните 24 дни, поради което може да се каже, че той е в краткосрочен възходящ тренд.

Антъни Скарамучи, основател на компанията за управление на инвестиции SkyBridge Capital, смята, че най-лошото от мечия пазар вече е минало. По време на интервю с Франсис Юе от MarketWatch той каза, че е възможно Биткойн да спадне, но все пак не смята, че ще падне под дъното, което беше достигнато за този цикъл (около $17,500).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене