НАЧАЛО Други

Binance ще наеме 600 нови служители до края на годината

ноември 23, 2022 12:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance ще наеме 600 нови служители до края на годината

Основателят и главен изпълнителен директор на най-голямата крипто борса Binance, Чанпен Джао, заяви, че иска да разрасне компанията си още повече, тъй като има намерение да наеме още 600 служители до края на тази година.

В понеделник Джао съобщи в Twitter, че компанията има за цел да разшири екипа си до 8,000 души до края на тази година. През юни борсата е имала около 5,900 служители, а в момента те са над 7,400.

Неотдавна той съобщи в Twitter, че ще стартира нов фонд за подпомагане на крипто проекти, изправени пред ликвидни проблеми.

Освен това стана ясно, че Конгресът на САЩ ще започне разследване на Binance, като посочи, че има съмнение как най-голямата крипто платформа има роля в падението на FTX.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар


Binance заяви в обръщение до парламентарната комисия по финансите на Великобританя, че не се е стремяла умишлено да подкопае конкурента си FTX. Управляваната от Джао крипто борса изтъкна, че финансовите нередности на компанията са накарали компанията да се откаже от покупката на конкурента си.

Миналата седмица американското подразделение на компанията – Binance.US сподели, че се готви да подаде оферта за фалиралата платформа за кредитиране Voyager Digital.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск отново стана най-богатия човек на планетата, но за кратко

В четвъртък Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, си върна позицията на най-богатия човек в света, като изпревари Бернар Арно, председател на LVMH.

юни 9, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Шефът на Terraform Labs може да изтърпи присъдата си както в САЩ, така и Южна Корея

Според високопоставен южнокорейски прокурор съоснователят и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, До Куон, е изправен пред потенциални правни последствия в САЩ и Южна Корея.

юни 8, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.