НАЧАЛО Други

Binance ще наеме 600 нови служители до края на годината

23.11.2022 12:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance ще наеме 600 нови служители до края на годината

Основателят и главен изпълнителен директор на най-голямата крипто борса Binance, Чанпен Джао, заяви, че иска да разрасне компанията си още повече, тъй като има намерение да наеме още 600 служители до края на тази година.

В понеделник Джао съобщи в Twitter, че компанията има за цел да разшири екипа си до 8,000 души до края на тази година. През юни борсата е имала около 5,900 служители, а в момента те са над 7,400.

Неотдавна той съобщи в Twitter, че ще стартира нов фонд за подпомагане на крипто проекти, изправени пред ликвидни проблеми.

Освен това стана ясно, че Конгресът на САЩ ще започне разследване на Binance, като посочи, че има съмнение как най-голямата крипто платформа има роля в падението на FTX.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар


Binance заяви в обръщение до парламентарната комисия по финансите на Великобританя, че не се е стремяла умишлено да подкопае конкурента си FTX. Управляваната от Джао крипто борса изтъкна, че финансовите нередности на компанията са накарали компанията да се откаже от покупката на конкурента си.

Миналата седмица американското подразделение на компанията – Binance.US сподели, че се готви да подаде оферта за фалиралата платформа за кредитиране Voyager Digital.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

23.05.2024 23:00 2 мин. четене

Икономиката на ОАЕ отбеляза ръст от 4.3% за последното тримесечие на 2023 година

По предварителни данни на правителството икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е разширила с 4.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на 2023 г., като икономическият растеж, който не е свързан с петрола, значително изпреварва общия БВП.

23.05.2024 22:30 1 мин. четене

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа – Binance Megadrop.

23.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.