НАЧАЛО Други

Binance ще наеме 600 нови служители до края на годината

ноември 23, 2022 12:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance ще наеме 600 нови служители до края на годината

Основателят и главен изпълнителен директор на най-голямата крипто борса Binance, Чанпен Джао, заяви, че иска да разрасне компанията си още повече, тъй като има намерение да наеме още 600 служители до края на тази година.

В понеделник Джао съобщи в Twitter, че компанията има за цел да разшири екипа си до 8,000 души до края на тази година. През юни борсата е имала около 5,900 служители, а в момента те са над 7,400.

Неотдавна той съобщи в Twitter, че ще стартира нов фонд за подпомагане на крипто проекти, изправени пред ликвидни проблеми.

Освен това стана ясно, че Конгресът на САЩ ще започне разследване на Binance, като посочи, че има съмнение как най-голямата крипто платформа има роля в падението на FTX.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар


Binance заяви в обръщение до парламентарната комисия по финансите на Великобританя, че не се е стремяла умишлено да подкопае конкурента си FTX. Управляваната от Джао крипто борса изтъкна, че финансовите нередности на компанията са накарали компанията да се откаже от покупката на конкурента си.

Миналата седмица американското подразделение на компанията – Binance.US сподели, че се готви да подаде оферта за фалиралата платформа за кредитиране Voyager Digital.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене