НАЧАЛО Други

Binance повторно ще наддават за крипто заемодателя Voyager

ноември 19, 2022 11:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance повторно ще наддават за крипто заемодателя Voyager

Американското подразделение на най-голямата крипто борса в света - Binance.US се готви да подаде оферта за фалиралата платформа за кредитиране Voyager Digital.

След като миналата седмица FTX обяви, че ще подаде документи за несъстоятелност, Voyager заявиха, че възобновяват процеса по наддаване за компанията и е в активни разговори с алтернативни кандидати. Според информацията Wave Financial и Cross Tower също участват в надпреварата.

Според Томас Брейзиел, партньор в инвестиционната компания 507 Capital, нещата се усложняват допълнително от факта, че Voyager ще предяви иск срещу имуществото на FTX за нарушаване на договора.

Брейзиел обаче смята за проблем, че искът ще бъде насочен само срещу FTX US. Той добави:

Притеснявам се, че голяма част от обезпечението ще бъде държано под попечителство. Така че всяко основание за иск може да се отрази на всички клиенти. А проблемът е, че ако клиентите няма да бъдат обезщетени, тогава каква ще е стойността на необезпечения ви иск? Ще струва нищо.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 70% след слухове за регулаторен натиск в ЕС


По-рано тази седмица главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао заяви, че неговата борса създава фонд за възстановяване на индустрията, за да се избегнат по нататъшни кризи вследствие на срива на FTX.

Главният комуникационен директор на Binance – Патрик Хилман заяви, че тяхната платформа не се стреми да влиза в ролята на “спасител” на криптовалутите. Той добави:

В бизнеса няма Люк Скайуокър или Дарт Вейдър. Това е компания, която може да загуби най-много в качеството си на пазарен лидер, който се оглежда наоколо, за да види къде може да помогне за укрепването на индустрията след събитие от типа “черен лебед”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Рестриктивните правила за криптовалутите в САЩ са в полза на Китай според директора на Coinbase

Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг предупреди за потенциалните последици от рестриктивните политики за криптовалутите в САЩ, предполагайки, че държави като Китай в крайна сметка биха могли да получат предимство.

май 31, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.