НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар

ноември 22, 2022 15:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар

Крипто анализатор, който точно прогнозира дъното на Биткойн (BTC) през 2018 г., разкрива какво може да отбележи края на мечия пазар.

Анализаторът, известен по псевдонима Smart Contracter, сподели на своите последователи в Twitter, че най-голямата криптовалута е “доста близо до дъното”. В последно време, редица трейдъри споделят подобно мнение, като не дават времева цел за достигането на това дъно, но подчертават, че цената вероятно няма още много място за спад. 

Все още мисля, че може да мине още около месец, преди да видим дъното. [Започва] да изглежда, че се формира [дъното], което ще завърши [модела на] мечия пазар.

bitcoin

Smart Contracter използва теорията на вълните на Елиът – подход за технически анализ, който се опитва да даде представа за предстоящото ценово действие. Това става като следва психологията на пазарните участници, която според теорията има тенденция да се проявява на вълни. Според теорията моделът A-B-C е тривълнова структура, която бележи корективен период във възходящ тренд.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очаква ли се обрат на тренда?


Поглеждайки графиката на анализатора, Smart Contracter изглежда прогнозира още един крак нагоре за Биткойн до около $17,500 преди още една разпродажба, която ще тласне BTC близо до $12,500.

Планът ми за игра е да купя малко при пробив на $14,000, след което да добавя при пробив. След няколко години, когато BTC и ETH са съответно >$100,000 и $10,000, няма да има голямо значение дали сте купили на $16,000, $15,000 или дори $14,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се движи около $15,700, като отчита малко над 2% спад в рамките на последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Ето кой е най-големият притежател на Биткойн в света

Coinbase, виден играч във финансовата индустрия, се откроява като една от водещите структури, участващи в операции с криптовалути.

септември 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Колко пари на ден трябва да инвестираш, за да имаш един Биткойн

При крипто инвестициите желанието за придобиване на цяла единица Биткойн (BTC) е много желано постижение, обусловено от потенциала за значителна възвръщаемост.

септември 25, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.