Home

Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар

22.11.2022 15:12 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Анализатор споделя кога може да приключи мечият пазар

Крипто анализатор, който точно прогнозира дъното на Биткойн (BTC) през 2018 г., разкрива какво може да отбележи края на мечия пазар.

Анализаторът, известен по псевдонима Smart Contracter, сподели на своите последователи в Twitter, че най-голямата криптовалута е “доста близо до дъното”. В последно време, редица трейдъри споделят подобно мнение, като не дават времева цел за достигането на това дъно, но подчертават, че цената вероятно няма още много място за спад. 

Все още мисля, че може да мине още около месец, преди да видим дъното. [Започва] да изглежда, че се формира [дъното], което ще завърши [модела на] мечия пазар.

bitcoin

Smart Contracter използва теорията на вълните на Елиът – подход за технически анализ, който се опитва да даде представа за предстоящото ценово действие. Това става като следва психологията на пазарните участници, която според теорията има тенденция да се проявява на вълни. Според теорията моделът A-B-C е тривълнова структура, която бележи корективен период във възходящ тренд.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Очаква ли се обрат на тренда?


Поглеждайки графиката на анализатора, Smart Contracter изглежда прогнозира още един крак нагоре за Биткойн до около $17,500 преди още една разпродажба, която ще тласне BTC близо до $12,500.

Планът ми за игра е да купя малко при пробив на $14,000, след което да добавя при пробив. След няколко години, когато BTC и ETH са съответно >$100,000 и $10,000, няма да има голямо значение дали сте купили на $16,000, $15,000 или дори $14,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се движи около $15,700, като отчита малко над 2% спад в рамките на последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Swan Bitcoin прекратява дейностите си по добив на Биткойн

Swan Bitcoin, компания за финансови услуги, специализирана в сектора на Биткойн, обяви, че прекратява своята майнинг дейност и отлага плановете си за първично публично предлагане (IPO).

23.07.2024 17:00 1мин. четене

Проучване: Кой всъщност притежава Биткойн в Америка?

Неотдавнашно проучване на Института „Накамото“ разкри изненадващи данни за демографските характеристики на притежателите на Биткойн (BTC) в Съединените щати, като оспори общите предположения за типичния инвеститор в криптовалута.

23.07.2024 15:30 2мин. четене

Биткойн ще избухне, ако Тръмп спечели – Робърт Кийосаки

Милиардерът инвеститор Робърт Кийосаки отново се застъпи за Биткойн, предполагайки, че евентуалното управление на Тръмп може значително да повиши стойността му.

23.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.