НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 перспективни криптовалути, подходящи за 2023 година

03.01.2023 19:08 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 перспективни криптовалути, подходящи за 2023 година

Най-добрите криптовалути с перспектива за бъдещето са атрактивна инвестиция за всеки участник на пазара. Ще разгледаме топ 5 на криптовалутите с голям потенциал за развитие.

Блокчейн технологията промени възприятието на много хора за финансовите пазари. Много нови възможности бяха създадени посредством този метод за съхранение на информация.

С всяка изминала година ставаме свидетели на множество атрактивни и творчески проекти, запълващи почти всяка ниша на пазара. Все пак, много мултимилионни индустрии разполагат с огромно поле за изява и именно заради това някои проекти се насочват именно към тях.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В тази статия ще разгледаме топ 5 криптовалути с перспективно бъдеще, които потребителите могат да разгледат през идната 2023 година.

Дългосрочна инвестиция в криптовалути

С навлизането на криптовалутите в онлайн пространството и с развитието на отделните платформи за търговия, инвестицията в тях стана по-сложна. Все пак, мнозина продължават да разчитат на дългосрочната инвестиция като главен метод за участие на пазара.

Предимствата на подобен тип инвестиране на финансовите пазари са няколко, като главните са свързани с психологията на всеки участник. Дългосрочната инвестиция не подбужда към непрестанно търгуване, което само по себе си да води до големи комисионни. В допълнение към това, всеки участник на пазара може спокойно да анализира портфолиото си и при нужда да го диверсифицира.

Анализ на топ 5 криптовалути с перспективно бъдеще, които си струва да разгледате през 2023 година

Криптовалутите са сред най-волатилните активи на финансовите пазари, което ги прави доста рискова инвестиция. Все пак, някои от тях разполагат с голям потенциал, като ги чака перспективно бъдеще при добро стечение на обстоятелствата. В следващите няколко реда ще разгледаме обещаващи криптовалути, подходящи за ранна инвестиция през 2023 година.

FightOut

FightOut е нов крипто проект, който се опитва да образова хората относно важността на ежедневната физическа активност. Екипът разработва мобилно приложение, което ще върши функцията на Move-to-Earn продукт, като ще дава възможност на всеки да печели награди посредством неговите резултати.

FightOut попада сред основните криптовалути с перспективно бъдеще поради факта, че умело комбинира Web 2.0 с Web 3.0 пространството. В допълнение на това, екипът ще създаде метавселена – място, където потребителите ще показват своите аватари, изградени въз основа на техния прогрес и ще се съревновават един с друг.

Проектът е в първия етап на предварителната си продажба, като един $FGHT токен може да бъде закупен срещу $0.01665002. Токенът може да бъде използван по няколко начина, като главните са свързани с плащания на месечни абонаменти и уроци при специалисти, както и със стейкване в платформата на FightOut.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е вторият проект на екипа на Learn 2 Trade, които успяха да съберат малко над 70,000 потребители в платформата си. С новия си продукт, те ще се опитат да надградят основите, положени в Learn 2 Trade, като ще предлагат статистически и технически анализи, базирани на исторически тенденции и моментното състояние на пазара.

Абониралите се потребители ще могат да получават ежедневни сигнали, свързани с крипто търговия. Целта на Dash 2 Trade е да предпази клиентите си от сривове като този на FTX, като в същото време се стреми да намери проекти с потенциал.

Проектът събра над $12.5 милиона в инвестиции от самото начало на предварителната си продажба. Това неминуемо показва големия интерес на потребителите, които търсят нови опции за справяне с волатилния и нестабилен пазар.

d2t

C+ Charge

C+ Charge постепенно си проправя пътя в света на електрическите автомобили. Платформата предлага нови методи за плащане по време на зареждане, като потребителите ще могат да използват токена CCHG по много предполагаемо ползотворни начини.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Предварителната продажба е в разгара си, като всеки може да закупи токена срещу $0.013. Впоследствие, цената му ще се покачи до $0.0165 по време на втория етап от продажбата, което допълнително може да стимулира инвеститорите.

С+ Charge предлага нови възможности на потребителите си, като те могат да проследяват не само наличните станции за зареждане, но при желание могат да получат дори и техническа диагностика. Компанията ще се опита да създаде и NFT-та, като потребителите ще могат да се сдобият с тях посредством въглеродните кредити.

Calvaria

Calvaria представлява игра на карти от ново поколение, която ще награждава най-добрите си играчи с $RIA токени. Една от функциите на токена е да бъде използван за стейкване, като по този начин потребителите ще могат да печелят на месечна база.

calvaria

Към момента на писане на статията, Calvaria е в петия етап от предварителната си продажба. Последователите на проекта могат да се сдобият с 30.77 $RIA токени срещу един щатски долар. В допълнение на това, от началото на продажбата са събрани малко над $2.6 милиона в инвестиции.

calvaria

Очаква се Calvaria да постъпи на пазара съвсем скоро, което неминуемо ще е преломна точка за самия проект. Разработчиците на играта “Dules of Eternity” смятат, че комбинацията от платена и безплатна версия ще привлече още повече клиенти, които да участват в битките.

calvaria

RobotEra

RobotEra също попада в списъка с перспективни криптовалути за 2023 година. Компанията предлага Play-to-Earn игра, чиято цел е да развие креативността ни посредством умело използване на виртуална и обогатена реалност.

Играчите в платформата ще влязат в ролята на робот, който трябва да възстанови разрушената планета TARO. $TARO токенът пък ще може да бъде стейкнат от всеки, който го притежава и е част от метавселената на проекта. Динамичните 3D дизайни допълнително добавят стойност на проекта.

RobotEra се намира все още в начален етап от предварителната си продажба, като един TARO токен може да бъде закупен за $0.020. В допълнение на това, проектът е набрал почти $30 милиона в първоначални инвестиции.

Заключение

Мнозина играчи на финансовите пазари не са склонни да поемат рискове предвид напрегната обстановка покрай срива на FTX. Но това вероятно е преходен етап на пазара и някои инвеститори ще успеят да се възползват от създалата се ситуация.

Всяка една от 5-те криптовалути, които разгледахме, има неразгърнат потенциал. Проектите са разположени в различни ниши, което предлага възможности за инвеститори с различни интереси.

Въпроси и Отговори

Заслужава ли си да инвестираме в предварителни продажби?

Предварителните продажби предлагат отстъпки на потребителите си, като токените могат да бъдат закупени на промоционална цена. Всяка ранна инвестиция предразполага към големи печалби, но в същото време е доста рисков ход.

Защо да инвестираме дългосрочно на пазара?

Дългосрочната инвестиция е често по-предпочитания метод на инвестиране, тъй като потребителите не биват таксувани с големи комисионни поради активна търговия. Исторически погледнато, стойността на много активи нараства с течение на времето, като това елиминира нуждата от дневната промяна в портфолиото.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.