НАЧАЛО Алткойни

3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Етериум до края на годината

17.12.2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Етериум до края на годината

Криптоентусиастите и инвеститорите постоянно търсят обещаващи криптовалути, които могат да се конкурират с утвърдените гиганти на пазара.

Празничният сезон през декември предоставя възможност на алткойните да демонстрират потенциала си да надминат дори Етериум (ETH). Нека разгледаме 3 монети, които предизвикаха значителен хайп в крипто общността в последно време.

Cardano (ADA)

Cardano привлече значително внимание благодарение на акцента върху мащабируемостта, устойчивостта и оперативната съвместимост. Неотдавнашната актуализация на ADA и подобряването на нейната система за смарт договори я поставят в благоприятна позиция в сравнение с проучванията на екосистемата на Етериум.

Наскоро крипто анализаторът Тайлър Стрейлевич сподели смела прогноза цената на ADA. Според него криптовалутата се движи по модел, който преди това е предизвиквал породължителни печалби. Прогнозата на Стрейлевич предвижда евентуален скок от 6,000%.

Polkadot (DOT)

Проектиран като многоверижна мрежа, Polkadot има за цел да подобри свързаността между различни блокчейни. Въпреки ограниченията ѝ, тази функция я превръща в привлекателна инвестиционна перспектива.

Що се отнася до движението на цената на Polkadot, тя проби над ключова трендлиния на ниво $5.3 в началото на месеца след период на консолидация. При достигане на $5.51 динамиката обаче се забави. Тогава по-внимателният поглед към нивата на съпротива, а именно трендлинията, свързваща последните върхове, предположи потенциална съпротива, което накара някои трейдъри да си осигурят печалби, като затворят лонг позициите си.

От тогава насам цената продължи да се покачва и към момента на писане на статията монетата се търгува за около $7, което представлява над 30% увеличение за последните 30 дни.

Solana (SOL)

Solana се отличава с високата си пропускателна способност и ниските разходи за транзакции. Позиционирана като мащабируемо решение за децентрализирани приложения (dApps), SOL предлага по-висока скорост на транзакциите в сравнение със съществуващите алтернативи.

Що се отнася до цената на монетата наскоро тя надхвърли нивата на съпротива при $68 и $70 и към момента на писане на статията SOL се тъгува за около $72.5, отразявайки приблизително 25% увеличение за последните 30 дни.

Едно от последните забележителни постижения за Solana е пълната разпродажба на телефоните Saga в САЩ. Малко след това Анатолий Якавенко, съосновател на Solana, намекна за плановете за пускане на повече модели Saga телефони.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.