НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Cardano – $33 реална цел ли са?

16.12.2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Cardano – $33 реална цел ли са?

Cardano (ADA) отново привлече вниманието в сферата на криптовалутите след смела прогноза, направена от анализатора Тайлър Стрейлевич.

Известен с проницателните си пазарни анализи, Стрейлевич наскоро сподели на официалната си страница в X (преди това в Twitter) наблюдение за възраждане на бичия тренд, напомнящ историческия скок на цената на ADA.

Твърдението на Стрежилевич се върти около завръщането на бичи седмичен кръст, напомнящ моделите, наблюдавани през юни 2020 г., когато ADA се покачи с впечатляващите 6,000%. Това последно прозрение предизвика ентусиазъм сред ентусиастите на криптовалутата, намеквайки за потенциално значително покачване на стойността на ADA.

Подчертавайки историческата връзка на ADA с бичи седмичен кръст, анализът на Стрейлевич показа, че този модел преди това е предизвиквал продължителен възходящ импулс, продължил повече от година. Неизбежното повторение на подобна тенденция заинтригува заинтересованите страни, които размишляват дали ADA може да повтори предишния си скок.

При цена от $0.61 към момента на писане на статията, прогнозата на Стрейлевич се нуждае от скок от 6,000%, за да се изпълн, което потенциално може да повиши стойността на ADA до около $33.55, надминавайки предишния й исторически връх от $3.09 и то с доста.

Въпреки неотдавнашната корекция, довела до над 17% загуба на стойност, дигиталния актив бележи 117% ръст от началото на годината.

Този бърз отскок подчертава привлекателността на Cardano за инвеститорите и трейдърите, като изпреварва основните си колеги сред 10-те най-големи криптовалути. Скокът следва по-широка пазарна корекция, подчертавайки продължаващата инерция на ADA.

Декември беше забележително успешен месец за ентусиастите на Cardano, отбелязвайки най-проспериращия месец от седем години насам. Въпреки неотдавнашните колебания, ADA остава привлекателен актив, като може да се похвали с ръст от 60% от началото на месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

Криптовалутата Filecoin (FIL) се превърна в един от най-коментираните токени, като между 22 и 23 февруари отбеляза скок от почти 16% преди да загуби част от печалбите си.

23.02.2024 19:00 1 мин. четене

Мрежата на Avalnche се срина, цената на AVAX пада

Блокчейнът на Avalanche (AVAX) претърпя прекъсване, надхвърлящо един час, без да произвежда нови блокове според PeckShield, компания, специализирана в сигурността на блокчейн и анализа на данни.

23.02.2024 17:15 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.